objavljeno 18.10.2015. 20:01:00
HE HE

Što bi muškarci poručili solo curama (da mogu)

Solo cure odavno nisu izopćenici iz društva, štoviše, ima ih sve više i sve se bolje zabavljaju, izluđujući pritom muškarce

Solo cure su samouvjerene
Solo cure su samouvjerene (Shutterstock)

Solo cure izborile su se da njihov status više ne bude toliko stigmatiziran kao još nedavno, a takav im život odgovara - da, ponekad će izaći na spoj s muškarcem, no pripadnici jačeg spola nisu pretjerano sretni s tim.

Naime, to više nisu depresivne žene koje žude za muškarcem i traže ga na sve strane, već zapravo podsvjesno i ne žele vezu, samo im je povremeno ugodno biti u muškom društu. E, pa upravo ti muškarci koji su bili na takvim spojevima imaju podosta zamjerki.

Za početak, ne sviđa im se činjenica da su solo cure samouvjerene - uspješne su u životu, znaju što žele, a što ne i jednostavno im se ne mogu prodavati bajke. A to muškarcima nije drago ...

Uz to, nisu baš pretjerano pouzdane - nisu zainteresirane za pretvaranje spoja u vezu pa se tako i ponašaju. Neće uzvratiti poziv ili poruku osim ako im muškarac nije bio izuzetno privlačan i simpatičan, nema inicijative za nastavak izlazaka ... prava noćna mora za muškarce.

Solo cure sebe uvijek stavljaju na prvo mjesto i vole se, što se jako dobro vidi po njihovom ponašanju - izlaze same kad i gdje žele, uživaju u vremenu koje provode same i ponašaju se kao da im ne treba nitko. Muškarcima koji vole glumiti zaštitnike ovo je prava mala smrt.

I da, zapravo one traže dečka, ali taj mora zadovoljiti apsolutno sve njihove kriterije bez kompromisa, jer ih nije strah da će ostati same - ionako uživaju u tome.

 

18.10.2015. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/sto-bi-muskarci-porucili-solo-curama-da-mogu/94538/