objavljeno 25.08.2016. 17:46:22
GENIJALNO

Stipe Petrina se poput Apoksiomena izdiže iz mora

Priopćenje za novinare koje kao da je izašlo iz radionice News Bara poslala je PR agentica Stipe Petrine

Fotografija vijesti

U redakciju je stiglo nevjerojatno priopćenje za javnost koje moramo podijeliti s vama. Evo što piše u njemu:

----- Još samo jedan dan dijeli nas od velikog svjetlosnog spektakla kojim će gradonačelnik Primoštena, Stipe Petrina, početi svoju političku kampanju.

Program počinje u petak 26. kolovoza u 21:30 vizualnom čarolijom iz mora. Naime, nakon Apoksiomena u Malom Lošinju, u Primoštenu će iz mora na 500 četvornih metara dizati projekcija govora Stipe Petrine.

Prvi će put jedan političar imati inovativan i nov pristup političkoj kampanji.

Ovo je bila godina kakvu Primošten zaslužuje. Zajedničkim radom i zalaganjima Primošten je osigurao svoje mjesto na karti Hrvatske kao simbol inventivnosti, urbanog turizma, kreativnosti, sinergije i zajedništva lokalnog stanovništva i turista.

Općina Primošten dobila je potpuno novo ruho. Uređeno je 20 000 četvornih metara nove šetnice, glavni gradski trg, podignut je spomenik ribaru i postavljeno je pet pametnih klupa. SmartBench2 klupe omogućavaju bežično punjenje mobitela, pročišćuju zrak, a pokazuju i podatke o kvaliteti zraka.

Uspjeli smo u hrvatski turizam i funkcioniranje jedinice lokalne samouprave uvesti nov način komuniciranja, na razumljiv, ali atraktivan način uvesti moderan, nov i osvježavajući način rada.

Nadamo se da će ova priča naći mjesto u Vašem mediju i na tome Vam unaprijed zahvaljujemo.

Gradonačelnik Stipe Petrina bit će dostupan za sva novinarska pitanja i intervjue.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju i veselimo se Vašem dolasku ----- završava poziv za novinare Jelena Antolić, a mi još uvijek dvojimo je li ovo priopćenje nečija zafrkancija.

25.08.2016. 17:46:22
http://m.metro-portal.hr/stipe-petrina-se-poput-apoksiomena-izdize-iz-mora/99794/