objavljeno 19.08.2010. 10:39:45
ŠPANCIRPHONE

Špancirfest u korak s tehnologijom

Špancirfest je prvi festival u Hrvatskoj i od rijetkih u Europi koji je omogućio mobilnu aplikaciju za iPhone, te prilagodio svoj web site za iPhone i Android platforme

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Špancirfest)

Uz postojeći Twitter kanal i izuzetno aktivnu Facebook mrežnu stranicu s više od osam tisuća članova, Špancirfest je u 2010 odlučio uhvatiti korak na još jednoj suvremenoj komunikacijskoj platformi.

Kao prvi festival u Hrvatskoj i jedan od rijetkih u Europi, Špancirfest nam predstavlja besplatnu iPhone aplikaciju, koju je izradila tvrtka NTH Media. Radi se o dobro dizajniranoj, preglednoj i praktičnoj aplikaciji koja svim iPhone korisnicima omogućava da "na dlanu" dobiju servisne informacije, raspored programa, pregled lokacija  njihova održavanja, obavijesti organizatora, podatke o smještaju, restoranima i slične servisne informacije te  još mnogo toga.

Uz to, putem Špancirfest iPhone aplikacije, može se vidjeti vremenska prognoza za Varaždin u tri iduća dana, fotografirati Špancirfest i fotke podijeliti s drugim korisnicima, pregledati kartu Varaždina s označenim lokacijama Špancirfestovih pozornica, hotela i pansiona, restorana i parkirališta, te se povezati s vlastitim Facebook i Twitter profilima te podijeliti atmosferu s prijateljima ne napuštajući aplikaciju.

Aplikacija je besplatna i dostupna je na ovom linku.

Uz Špancirfest iPhone aplikaciju, danas je u rad puštena i mobilna verzija web stranice na adresi: http://m.spancirfest.com prilagođena uređajima sa zaslonima osjetljivima na dodir. Stranica je potpuno funkcionalna i omogućava pregledniji pristup korisnicima iPhone i Android platforme.

19.08.2010. 10:39:45
http://m.metro-portal.hr/spancirfest-u-korak-s-tehnologijom/46411/