objavljeno 19.10.2014. 18:30:00
ZZZZ

Snovi o cvijeću i njihovo značenje

Cvijeće je često predmet snova, a gotovo uvijek se pojavljuje uz neke osobe na čije nas osobine podsjeća

Što znače vrste cvijeća u snovima
Što znače vrste cvijeća u snovima (Arhiva)

Snovi o cvijeću nisu rijetkost, a gotovo da i ne prođe niti jedan san kojeg se sjećate, a da u njemu negdje nije bio neki cvijet.

Cvijeće uvijek predstavlja neki simbol, pogotovo kad je vezano uz neke osobe koje ga drže ili trče kroz njega, pa da vidimo značenje načešćih vrsta cviječa u snovima.

Ambrozija znači uzvraćenu ljubav, dok bagrem predstavlja otmjenost, a begonija je glasnik pesimizma. Bosiljak ukazuje na netrpetljivost, a ciklama na suzdržanost, dok dalija simbolizira nestalnost. 

>> Najčešći snovi i njihovo značenje >>

Snovi u kojima je djetelina govore vam da netko misli na vas, dunja predstavlja iskušenje, nježna gladiola naglost, a gerberi melankoliju. Imela je pokazatelj snage za savladavanje poteškoća, dok ivančica znači radost, a jaglac milost.

Jasmin je znak odanosti, jorgovan znači neko poniženje, kadulja pokazuje nostalgiju, a kaktus nelagodu. Kopriva ukazuje na zlobu, lavanda na nepovjerenje, dok je lotos znak razgovorljivosti.

>> Erotski snovi i njihovo značenje >>

Lovor govori o obnavljanju, ljubičica o vjernosti, a magnolija o ustrajnosti, dok je majčina dušica znak smirenosti.

Maslina, naravno, simbolizira mir, mimoza je znak ljubaznosti, a mirta vjernosti, dok će maslačak naznačiti ljubomoru. Narcis govori o samoljublju, neven o neraspoloženju, orhideja je znak poštovanja, a ruža - ljubavi, dok će suncokret pokazati divljenje.

>> Jezovita simbolika - što snovi govore o nama >>

Za sve ostale snove tumačenje će vam dati naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova.

19.10.2014. 18:30:00
http://m.metro-portal.hr/snovi-o-cvijecu-i-njihovo-znacenje/87907/