objavljeno 03.10.2011. 19:41:00
LOCKOUT

Slavni Kobe Bryant potpisuje za Virtus iz Bologne

Prošlog tjedna Kobe Bryant i Virtus postigli su načelni dogovor po kojem bi košarkaš LA Lakersa igrao u Italiji dok u NBA ligi traje "lockout" odnosno prekid svih aktivnosti

Fotografija vijesti

Budući da rješenje krize koja je uzrokovala NBA lockout nije na vidiku, mnogi košarkaši iz najbolje lige na svijetu traže angažmane u Europskim klubovima, a jedan od njih je i slavni Kobe Bryant koji će potpisati za Virtus iz Bologne, piše Hina. Za 10 utakmica u dresu ove talijanske momčadi Kobe bi trebao dobiti 2 milijuna i 200 tisuća eura.

Iako se to mnogima čini prevelik iznos za samo 10 utakmica, treba reći da bi Kobe Bryant u sljedeće tri sezone u LA Lakersima trebao zaraditi 83 milijuna dolara.

Prošlog tjedna Kobe Bryant i Virtus postigli su načelni dogovor po kojem bi košarkaš LA Lakersa igrao u Italiji dok u NBA ligi traje "lockout", odnosno prekid svih aktivnosti. Vlasnici NBA klubova ovog su ljeta proglasili "lockout" zbog toga jer nisu postigli dogovor o novom kolektivnom ugovor sa sindikatom igrača.

Kobe Bryant dobro govori talijanski jezik jer je u djetinjstvu sedam godina proveo u Italiji, dok je njegov otac Joe Bryant igrao za nekoliko tamošnjih klubova.

03.10.2011. 19:41:00
http://m.metro-portal.hr/slavni-kobe-bryant-potpisuje-za-virtus-iz-bologne/63943/