objavljeno 09.07.2016. 17:46:00
NAJAVE

Škoda Kodiaq SUV

Škoda Kodiaq SUV: pomična stražnja klupa u seriji, a po želji i treći red sjedala za ofenzivu češko auto-diva na tržištu SUV-ova

Škoda Kodiaq
Škoda Kodiaq (Automania)

Škoda započinje svoju veliku ofenzivu u SUV segmentu - i to s modelom Škoda Kodiaq. SUV sa svestranim kvalitetama dugačak je 4,7 metara. Nudi najveći prtljažni prostor u svojoj klasi vozila. S opcijom ugradnje trećeg reda sjedala ima još jednu dodatnu značajku svestranosti u segmentu.

Škoda Kodiaq predstavlja sve snažne osobine marke - najizražajniji dizajn, visok stupanj funkcionalnosti i mnoga „Simply Clever"-rješenja. U područjima povezivanja, pomoćnih sustava i infotainmenta Škoda Kodiaq, čija prodaja započinje početkom 2017. godine, stavlja nove akcente.

Škoda s modelom Škoda Kodiaq ulazi u novi, u cijelom svijetu brzorastući tržišni segment - i klasu velikih SUV-vozila. Tom ofenzivom kompanija želi doći do novih grupa kupaca, izgraditi svoje tržišne udjele i dodatno učvrstiti svoju poziciju na tržištima u cijelom svijetu.

Škoda Kodiaq jasno pokazuje gdje se marka danas nalazi, a istodobno upućuje na budućnost - s mnogim novim tehnološkim i budućnosti okrenutim rješenjima u području povezivanja, između ostalog s mobilnim online-uslugama za najbolje informiranje i sigurnost.

Više informacija pročitajte na portalu Automania.hr

09.07.2016. 17:46:00
http://m.metro-portal.hr/skoda-kodiaq-suv/99028/