objavljeno 17.07.2013. 22:24:00
JIHAA

Sjajna mjesta za odličan ljetni seks

Ljeto nas jednostavno zove na seks, a poznato je i da smo u toplo doba godine raspoloženiji, pa da vidimo gdje se to sve može raditi

Seks na ljetnoj kiši?
Seks na ljetnoj kiši? (Arhiva)

Ljeto donosi povećanu želju za seksom, pa nije čudno da ljudi vrlo često završavaju na čudnim mjestima, a evo nekih koja se mogu nazvati najboljim kad je ljetni seks u pitanju.

Vruće vam je i želite se osvježiti? Tuš je sjajna ideja, koja postaje još bolja kad pozovete i partnera na zajedničko hlađenje koje će završiti pakeleno vruće. Zajedničko tuširanje je sjajna predigra, a ako je želite dodatno začiniti, uvucite se partneru u tuš kad vas ne očekuje.

Noćni klubovi puni su mjesta za skriveni seks na brzaka, a kako su svi pod utjecajem koktela i ne baš previše obučeni, prilika ima koliko god želite.

Poduzetniji su plažu već odavno isprobali, oni koji nisu, krajnje im je vrijeme za tako nešto, a terasa ili balkon apartmana u noćnim satima dodat će onu dozu uzbuđenja koja je potrebna da sve bude jako, jako vatreno.

Uz to, ostaje vam kabina u dućanu ili koncert, upravo iz razloga što svi na sebi imaju minimum odjeće i već ste tu u velikoj prednosti u odnosu na uobičajeno seksanje na javnim mjestima. 

Sve u svemu, iskoristite svaku priliku kad ste sigurni da vas netko ne vidi, sigurno ćete vratiti onu početnu iskru u vezu ...

17.07.2013. 22:24:00
http://m.metro-portal.hr/sjajna-mjesta-za-odlican-ljetni-seks/79309/