objavljeno 23.12.2010. 11:30:00
KONAČNI SUSRET?

SETI: Tri divovska svemirska broda dolaze na Zemlju 2012.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE!: NLO susreti postali su posebice česti sredinom 20. stoljeća kada je postalo više nemoguće nijekati incidente

Hoće li se ponoviti scenarij iz
Hoće li se ponoviti scenarij iz "Dana nezavisnosti"? (Deviant Art)

Vlade su tako počele ustoličavati specijalne urede za zračnu obranu te tajne laboratorije za proučavanje ovog fenomena. Nije tajna da ove službe imaju šansu proučavati fragmente izvanzemaljskih letjelica, pa čak i same izvanzemaljske entitete.

No došlo je vrijeme da znanost kaže svoje mišljenje o ovom problemu, i to je učinjeno. SETI je objavio senzacionalnu informaciju: 3 ogromna svemirska broda kreću se prema Zemlji. Najveći od njih dug je 240 km. Druga dva su manja, a trenutno se objekti nalaze iza orbite Plutona.

Svemirske brodove navodi sustav HAARP, koji se nalazi na Aljasci, a prvobitna namjena mu je proučavanje fenomena polarnog svjetla. Kako tvrde istraživači iz SETI-ja, objekti nisu ništa drugo nego svemirski brodovi. Bit će vidljivi teleskopima kada se približe Marsovoj orbiti. Čak je i američka vlada informirana o ovom događaju. Letjelice bi trebale doći do Zemlje u prosincu 2012.

Datum mogućeg susreta s izvanzemaljskom civilizacijom asocira na Mayanski kalendar, koji završava 21. 12. 2012. Je li ovo samo slučajnost? Možda je vjerojatnije da su SETI istraživači zamijenili želje za realnost: naime, 50 godina motrenja svemira nije polučilo nikakve rezultate.

Unatoč tome, glasine govore kako Amerikanci posjeduju mnoge tajne informacije o nalazima s Mjeseca. 2009. NY Times je objavio da kineski službenik Mao Kan, inače član nacionalnog svemirskog programa posjeduje preko 1000 NASA-inih fotografija koje pokazuju ne samo otiske ljudskih stopala s mjesečeve površine, već i razne druge čudne oblike, pa čak i ljudske leševe.

Dr. Ken Johnston, bivši voditelj NASA-inog ureda za kontrolu podataka i fotografija, izjavio je kako su američki astronauti pronašli i fotografirali drevne ruševine umjetnog porijekla na Mjesecu. Samo ove godine Britanska vlada, Wikileaks, te vlada Novog Zelanda odlučili su otvoriti svoje dokumente i bilješke o NLO susretima.

Dokaza je očito sve više, no gdje je prava istina?

Kako vidjeti objekte na nebu iza Plutona:

Da priča ne bi stala na glasinama, odsurfajte na stranicu www.sky-map.org i unesite sljedeće koordinate za pretraživanje snimki (copy/paste brojke u tražilicu na stranici):

1. 19 25 12 -89 46 03 prvi veliki objekt 

Okrugli NLO kod Plutona

2. 16 19 35 -88 43 10 cilindrični objekt

Okrugli NLO kod Plutona

3. 02 26 39 -89 43 13 objekt kružnog oblika

Pogledajte sami ...

Demanti objavljen na stranicama SETIja možete pročitati ovdje.

Vijesti Iza ogledala pratite na našem specijaliziranom Facebook profilu!!!


23.12.2010. 11:30:00
http://m.metro-portal.hr/seti-tri-divovska-svemirska-broda-dolaze-na-zemlju-2012/53116/