objavljeno 16.05.2008. 01:46:27

Seksi Claudia za Vogue

Njemački supermodel ponovno osvaja naslovnice časopisa

Fotografije je snimio slavni Mario Testino
Fotografije je snimio slavni Mario Testino

Supermodel Claudia Schiffer se, nakon samo mjesec dana što je to napravila glumica Eva Mendes za talijansko izdanje, skinula za naslovnicu njemačkog časopisa Vogue, piše Index.hr.

Obiteljski život

 Claudia se ‘odrekla’ svoje odjeće i ostala samo u gaćicama, halterima i masci, a 37-godišnju je Claudiu fotografirao slavni Mario Testino pred čijim su objektivom boravile mnoge ljepotice poput princeze Diane, Kim Basinger, Cameron Diaz, Gwyneth Paltrow, Julie Roberts, Catherine Zeta-Jones, Gisele Bundchen, Elizabeth Hurley, Kate Moss, Janet Jackson i Madonne.

Obiteljski životClaudia je uzela stanku od nekoliko godina kako bi se u potpunosti posvetila obiteljskom životu i odgoju sina Caspera i kćerkice Clementine, pa se u tom vremenu nije pojavljivala na revijama niti naslovnicama uglednih časopisa. 

Otkako se 2002. godine udala za producenta Matthewa Vaughna, lijepa Claudia je uzela stanku od nekoliko godina kako bi se u potpunosti posvetila obiteljskom životu i odgoju sina Caspara i kćerkice Clementine, pa se u tom vremenu nije pojavljivala na revijama svjetskih tjedana mode niti na naslovnicama časopisa.

Omiljeni Lagerfeld

Claudia se sada vratila karijeri i suradnji s omiljenim Karlom Lagerfeldom, dizajnerom koji je i zaslužan za njezinu karijeru i svjetsku slavu, a s kojim će snimati nove reklame za Chanelove proizvode. Bivša zaručnica poznatog iluzionista Davida Copperfielda, koja je na vrhuncu slave bila koncem prošloga stoljeća, trenutno živi u Londonu, a Forbes je prošle godine njezinu imovinu procijenio na 35 milijuna dolara. (METRO) 

16.05.2008. 01:46:27
http://m.metro-portal.hr/seksi-claudia-za-vogue/7309/