objavljeno 03.06.2009. 10:39:01
igrice

Seks postaje najbolji nakon četiri godine veze

Istraživanje koje pokazuje da ozbiljna veza nije i dosadna

(Corbis)

U istraživanju koje je proveo Philips o seksualnim navikama parova pokazalo se da je seks najbolji kod parova koji su u vezi duže od četiri godine. Istraživanje koje je objavio Sun otkrilo je kako je uzrok tome činjenica da se su se ispitanici u to vrijeme uspjeli potpuno upoznati. Svoje tvrdnje su obrazložili time šo su otprilike nakon četiri godine uspjeli otkriti sve svoje i partnerove seksualne fantazije.

Jedan od četiri ispitane osobe rekla je kako je tek nakon četiri godine postala zadovoljna svojim tijelom pred partnerom, a njih šezdeset posto kazalo je kako se nakon par godina usudilo isprobavati nešto novo u krevetu.

Glasnogovornik kompanije koja je provodila istraživanje kazao je kako su rezultati posve logični. 'Kako i sve ostalo tako se i seksualni život vremenom razvija i raste' tvrdi. Dosadašnja istraživanja većinom su pokazivala kako zaljubljenost parova opada nakon tri godine te su tada ključni trenuci za opstanak veze. Tada, čini se, ključnu ulogu ima seksualni život koji preuzima glavnu riječ ukoliko je kvalitetan nakon što su se partneri zaista upoznali. (metro-portal)

03.06.2009. 10:39:01
http://m.metro-portal.hr/seks-postaje-najbolji-nakon-cetiri-godine-veze/18535/