objavljeno 02.10.2013. 13:44:34
GADOVI ...

Sedam najgorih filmova Roberta De Nira

Dva su glavna kriterija za ovu listu - ili da se radi o groznom filmu, ili da je pak De Niro posebno grozan u njemu, no, kao što ćemo vidjeti, jedno najčešće uključuje drugo

De Niro više baš ne pazi što radi
De Niro više baš ne pazi što radi (Arhiva)

Robert De Niro navršio je prošli mjesec 70 godina, no aktivniji je nego ikad. „Sezona lova" i „Malavita", dva filma koja su trenutno na kino repertoaru ponukali smo da razmislimo kako se nekoć najbolji glumac svijeta srozao pa glumi u ovakvim budalaštinama.

Iako je ove godine imao i jednu dobru ulogu, u Silver Linings Playbook, koji mu je donio sedmu oskarovsku nominaciju, otkad je tamo negdje u '90-ima prestao paziti i počeo uzimati uloge „s ko'ca i konopca" nakotilo se tu svakojakih šrotova.

Dva su glavna kriterija za ovu listu - ili da se radi o groznom filmu, ili da je pak De Niro posebno grozan u njemu, no, kao što ćemo vidjeti, jedno najčešće uključuje drugo. U izbor su ušli filmovi kao što su „Mi nismo anđeli", „Trokut osvete" i „Pravedno ubojstvo", a na samom vrhu je...tananana - „Igra skrivača", grozan manipulativni horor u kojem igra s malom Dakotom Fanning.

Cijelu listu sedam najgorih filmova Roberta De Nira možete pronaći na portalu Nemilosrdni gadovi.

02.10.2013. 13:44:34
http://m.metro-portal.hr/sedam-najgorih-filmova-roberta-de-nira/80817/