objavljeno 14.07.2010. 10:36:03
ZADAR LIVE

Seal danas stiže u Zadar

Seal će ručati u tradicionalnoj dalmatinskoj konobi te će mu na meniju biti poslužena autohtona jela organskog podrijetla.

Seal
Seal (Wikipedia, Seal)

Britanski glazbenik odličnog glasa, Seal, danas će svojim nastupom počastiti publiku na zadarskom parkiralištu Jazine, a za zagrijavanje atmosfere zadužena je splitska grupa The Beat Fleet.

Glazbenik  u Zadar stiže danas i to autobusom te će odsjesti u jednom od luksuznih hotela. Prije nastupa imat će vremena prošetati po jezgri grada te će svratiti do popularnih "Orgulja". Obzirom da Seal po prvi puta dolazi u Zadar, a mediteranska kuhinja mu je omiljena, pjevač će ručati u tradicionalnoj dalmatinskoj konobi te će mu na meniju biti poslužena autohtona jela organskog podrijetla.

220px-seal2.jpg
Seal

Savjetujemo sve zaljubljene koji žele uživati u predivnoj glazbenoj večeri ili za one koji će se tek zaljubiti uz mega popularne hitove kao što su "Loves Divine" i "Kiss from a Rose" da požure po svoju ulaznicu.

Ulaznica za ovaj ljetni spektakl  još ima u prodaji, a mogu se kupiti po cijeni od 220 kn na svim prodajnim mjestima Eventima, te preko www.eventim.hr .

Za sve one koji se odluče kupiti ulaznicu za ovaj ljetni spektakl u zadnji čas, blagajna na Jazinama radit će od 12 h.

Vrata Jazina otvaraju se u 18.30 h, okupljene će zabavljati jedan od najboljih bendova hrvatske scene TBF sa početkom u 20.00h, dok će Seal  krenuti sa nastupom u 21.00h.

Obavijest za sve one koji dolaze autom: Ulica Ravnice bit će zatvorena od 17 h, međutim moći će se parkirati na parkiralištu Ravnice iza Jazina.

Prodajna mjesta sistema Eventim u Zadru:

Dallas music shop-Široka ulica 2
Adria- Poljana Pape Aleksandra III/7
Interspar-Ulica Bleiburških žrtava 18, Bili brig
Adriaticum Travel-Zadar Bus- Trg Kneza Višeslava 8

14.07.2010. 10:36:03
http://m.metro-portal.hr/seal-danas-stize-u-zadar/44487/