objavljeno 31.01.2016. 21:36:17
SAVJETI

Savršene grudi mogu se očuvati

Veći grudnjak, okolišni čimbenici i viši BMI, indeks tjelesne mase, glavni su krivci za ne tako privlačan dekolte, pa evo par dobrih savjeta

Savršene grudi mogu potrajati ...
Savršene grudi mogu potrajati ... (Arhiva)

Grudi su ponos, no istovremeno i jedna od većih muka žena jer nakon nekog vremena priroda i gravitacija počnu raditi probleme, kao i godine.

Ukratko, što će vam poružniti grudi? Veći grudnjak, okolišni čimbenici i viši BMI, indeks tjelesne mase, glavni su krivci za ne tako privlačan dekolte. Kako se rijetko događa da obje blizanke žive u jednakim uvjetima, bile su idealna populacija za istraživanje.,

Usporavanje starenja grudi nije toliko komplicirano, važna je svakodnevna njega hidratantnim kremama i zamjenska hormonska terapija, a vjerovali ili ne, i dojenje pomaže. Doduše, više trudnoća će malo ubrzati starenje dojki, no isto će napraviti i alkohol i pušenje.

Vrijedi znati i da hidratacija pomaže u prevenciji bora, kao i kod cijele kože, a kako dojenje poboljšava kvalitetu kože, na taj se način nadomješta negativna strana promjene veličine i oblika dojki nakon dojenja.

31.01.2016. 21:36:17
http://m.metro-portal.hr/savrsene-grudi-mogu-se-ocuvati/96264/