objavljeno 02.11.2008. 09:23:01
halo, this is nicolas...

Sarah Palin nasjela na lažni poziv

McCainova zamjenica vjerovala je da razgovara s Nicolasom Sarkozyjem

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Kanadski komičarski duo poznat pod pseudonimom Maskirani osvetnici zabavlja publiku lažnim telefonskim pozivima kojima iznenađuju slavne osobe. Najnovija žrtva bila je Sarah Palin koju su uvjerili da razgovara s francuskim predsjednikom Sarkozyjem.

Razgovor je trajao nepunih šest minuta, prepunih šala na račun Palin koja većinu od njih nije shvatila. Naprimjer, lažni predsjednik pohvalio je Palin da je ispala dobro u dokumentarcu „Nailin Paylin" u produkciji Hustlera, na što se ona veselo zahvalila. Nailin Palin je, naravno, pornić koji je nedavno ugledao svjetlo dana i izazvao prilične kontroverze, jer još nitko nije tako direktno iskoristio visoko rangiranog političara u porno filmu.

Palin nije shvatila podvalu niti kad je „Sarkozy" rekao da je njegov savjetnik za SAD slavni pjevač Johnny Holliday, a nije joj bilo čudno kada je francuski predsjednik počeo opisivati svoj seksualni život s Carlom Bruni.

Na kraju razgovora Maskirani osvetnici rekli su Sarah Palin da je u pitanju podvala, na što je ona prebacila slušalicu svojoj zbunjenoj glasnogovornici, koja je ipak smogla snage pristojno prekinuti vezu.

Marc-Antoine Audette, jedan od osvetnika, pohvalio se da je to njihov najveći „ulov" do sada, jer su morali prevariti i Tajnu službu koja čuva predsjedničke kandidate, kao i sve ljude koji su zaduženi za odnose s javnošću Sarah Palin kako bi je uspjeli dobiti na telefon.

Inače, Maskirani osvetnici na sličan su način zeznuli samog Sarkozyja prošle godine, uvjerivši ga da razgovara s kanadskim premijerom, a njihov poziv bivšem francuskom predsjedniku Jacquesu Chiracu je BBC uvrstio u 30 najvećih komičnih trenutaka u povijesti.(metro-portal)

Snimku urnebesno smiješnog razgovora možete poslušati ovdje.

02.11.2008. 09:23:01
http://m.metro-portal.hr/sarah-palin-nasjela-na-lazni-poziv/12819/