objavljeno 14.06.2019. 17:01:00
WCA

Samsung – omiljeni brend pametnih telefona među ženama u Hrvatskoj

Pobjednike su odabrale žene birajući omiljene brendove hrane, pića, kozmetike, odjeće, automobila, mobitela i mnogih drugih

Odabrale žene...
Odabrale žene... (WCA)

Još jedna potvrda vodeće pozicije proizvođača pametnih telefona za tvrtku Samsung stigla je u obliku nagrade Woman's Choice Award, koja se po prvi put dodjeljuje u Hrvatskoj. Riječ je o nagradi kojom se nagrađuju najpopularniji ženski brendovi koje su odabrale upravo žene, a istraživanje je provela agencija Ipsos. Samsung je nagradu osvojio u kategoriji „Omiljeni uređaji".

„Poznata je činjenica da su žene veći potrošači u odnosu na muškarce i zato smo izuzetno ponosni na ovu nagradu. Naši uređaji su atraktivnog dizajna i stvoreni su da olakšaju svakodnevni život korisnika.

Ova nagrada također dolazi u godini u kojoj Samsung obilježava 50 godina svoga postojanja - 50 godina osluškivanja potreba naših korisnika i ostvarivanja njihovih želja.", rekao je Hrvoje Rendulić, voditelj odjela marketinga za telekomunikacije u tvrtki Samsung Electronics Adriatic, koji je uime tvrtke Samsung preuzeo nagradu.

Istraživanje je provedeno među ženama u dobi od 20 do 55 godina, a ispitanice su otkrile svoje sklonosti iz gotovo svih kategorija života. Istraživanje je također pokazalo da se čak 50 posto žena o proizvodu informira na internetu, a 100 posto ih koristi društvene mreže.

Nagrada Woman's Choice Award po prvi put je dodijeljena u Hrvatskoj, a iza projekta stoji tim medijskog ženskog brenda - miss7.

Piše: Sanja Ledinek
14.06.2019. 17:01:00
http://m.metro-portal.hr/samsung-omiljeni-brend-pametnih-telefona-medju-zenama-u-hrvatskoj/119025/