objavljeno 14.01.2013. 15:30:00
ŠTO SE BABI SNILO

Ruski stručnjaci bi dijelili Bosnu i otimali od Hrvatske

Think tankovi su zanimljiva pojava, a naročito kad iz njihove kuhinje izađe ovakva stupidarija

Karta Europe 2035. godine?
Karta Europe 2035. godine? (Ekspres)

Uzmete malo dokonih maštarija besposlenih analitičara svjetskih špijunskih agencija, dodate prstohvat mišljenja ekspertnih grupa predvođenih članovima Bilderberga i eto vam nove karte Europe složene prema želji velikih sila.

Ruski Ekspres je napravio upravo to, i krenuo nježno, izdvajanjem Škotske iz Velike Britanije, začinivši to nešto eksplozivnijim ujedinjenjem Irske. Španjolcima bježe Baski i Katalonci, što u Francuskoj uzrokuje raspad multikulturalizma kao propalog eksperimenta, s ludom posljedicom - islamskom državom na jugu Francuske i bijegom Lorraine natrag u Njemačku.

Raspad Belgije je gotova stvar, uz priključenje flamanskog dijela Nizozemskoj, a Italija se treba raspasti na komadiće - bogati sjever, siromašni jug te Sardiniju i Siciliju kao neovisne države.

Zanimlijiv koncept je zamišljen i za naše prostore - Bosnu gutaju Srbija i Hrvatska, no Srbija uz to, prema snovima ruske braće, uzima i najveći dio Slavonije, valjda po logici "nas i Rusa dvesta miliona" ... Ne znamo po kojoj logici, ali i Slovenija bi se trebala omrsiti na račun Hrvatske. Mađari bi maznuli Baranju i skoro pola Rumunjske, a za divno čudo, Srbija ne bi uzela ništa od Makedonije.

Velika Albanija progutat će Kosovo, dio Sandžaka i Makedonije, dok bi se Poljaci vratili u prošlost i dali teritorij Nijemcima i Rusima. Rusi, naravno, gutaju i Bjelorusiju, a jedino će pustiti "ludu" Čečeniju i Dagestan kako bi ih islamski borci iz tih država ostavili na miru.

Bajka iz ruskih snoviđenja jedino ne predviđa koliko desetaka milijuna mrtvih će trebati da se to sve ostvari u sljedećih 20 godina, koliko su zamislili da treba za ove opsežne promjene ...

14.01.2013. 15:30:00
http://m.metro-portal.hr/ruski-strucnjaci-bi-dijelili-bosnu-i-otimali-od-hrvatske/75968/