objavljeno 09.08.2012. 18:51:00
POSEBNE PRILIKE

Romantične ideje koje će oduševiti vašu dragu

Za malo romantike ne treba vam puno truda ili novca – važno je uložiti malo vremena i ljubavi

Romantika je uvijek dobar izbor
Romantika je uvijek dobar izbor (Shutterstock)

Muškarci moraju naučiti da, što se romantike tiče, ponekad moraju razmišljati kao žene. Prvi korak je shvaćanje da je najefektivnija predigra upravo romantika - predigra koja traje cijeli dan i kulminira strasnom noći za oboje. Dakle, dužom predigrom postižete mentalnu stimulaciju i iščekivanje onoga što dolazi nakon toga, a to je za oboje pun pogodak.

Evo savjeta kako bi potencijalni romantični dan trebao izgledati:

Zajedničku večer najavite unaprijed kako biste bili sigurni da će ona imati vremena.

Probudite se ranije i pripremite joj doručak u krevetu. Ništa ekstravagantno, dovoljne su i pahuljice s mlijekom ili tost i čaša soka od naranče.

Potom se zajedno se otuširajte ali bez seksa - štedite tjelesnu snagu i nagon za kasnije. Ako vaša draga ne voli zajedničko tuširanje, samo joj nježno operite leđa i izađite iz kupaonice.

>> Što muškarce čini sretnima

Ostavite joj poruku na jastuku sadržaja da se veselite planiranom večernjem dogovoru, a možete joj i poslati cvijeće na posao. Nazovite je za vrijeme pauze samo da joj kažete kako se veselite vremenu koje ćete navečer provesti zajedno.

Pripremite večeru - ako ne znate kuhati, naručite je.

Pretvorite spavaću sobu u ljubavno gnijezdo. Pripremite ulje za masažu i lavor s toplom vodom za noge, postavite mirisne svijeće i sve romantično što vam padne na pamet. Svijeće postavite i u kupaonicu. Napravite ambijentalnu atmosferu uz omiljenu glazbu vaše drage, a ostatak večeri je ograničen samo vašom izdržljivošću i maštom.

Savjeti-hr.com

09.08.2012. 18:51:00
http://m.metro-portal.hr/romanticne-ideje-koje-ce-oduseviti-vasu-dragu/46631/