objavljeno 27.01.2008. 17:18:49

Rihanna gola na stranicama njemačkog izdanja FHM-a

Rihanna, ljepotica s Barbadosa, vrlo dobro zna zakonitosti okrutnoga showbusinessa. Njezina barem dva hita malo će tko znati naizust nabrojati, no za njezino ime i zavidnu pojavu malo tko ne zna.

Najnoviji potez u Rihanninoj karijeri, koji joj zasigurno neće odmoći u karijeri, jest fotosession u najnovijem njemačkom izdanju mjesečnika FHM, u kojemu se crnoputa pjevačica pojavila ‘kao od majke rođena’.

Poput BeyoncéRihanna tvrdi da želi biti poput Beyoncé, a prvi korak u tom smjeru bio je angažiranje Beyoncinog dečka Jay-Z-ja za producenta novog albuma.

Osim što njezino tijelo krasi naslovnicu i nekoliko unutrašnjih stranica FHM-a, 20-godišnja Rihanna je, sasvim prikladno, prozborila pokoju o muškarcima, vezama, seksu i, naravno, svojim slavnim nogama koje je nedavno osigurala na milijun dolara. -

Volim ambiciozne muškarce koji imaju vlastitu osobnost i smisao za humor. U partneru tražim oslonac i nekoga tko me u bilo koje doba dana može razveseliti - nizala je ljubavne klišeje Rihanna na stranicama magazina za muškarce.

Udvarača joj, kaže, ne nedostaje, pogotovo sada kada na svjetskim pozornicama zarađuje milijune. 

Piše: MARKO PODRUG
27.01.2008. 17:18:49
http://m.metro-portal.hr/rihanna-gola-na-stranicama-njemackog-izdanja-fhm-a/1628/