objavljeno 23.10.2023. 10:30:00
BRAVO

Ribafish pripremao jela za osnovnoškolce

Kao dio projekta „Kaufland škola voća i povrća“, ovaj trgovački lanac organizirao je i ove godine kulinarske radionice za djecu uz glavnog pomagača, poznatog gurmana Ribafisha

Kad vas majstor hrani...
Kad vas majstor hrani... (Arhiva)

Za dvije škole koje svake godine od samog početka osvajaju titulu partnerske škole u sklopu projekta „Kaufland škole voća i povrća", poznati trgovački lanac organizirao je nagradne kulinarske radionice kako bi proslavili njihovu ustrajnost i kreativnost.

Radionice su zamišljene kao edukativne kulinarske radionice pod vodstvom Ribafisha čiji je zadatak zainteresirati djecu za zdravu prehranu i kuhati pred učenicima škola te je svim učenicima ponuđen zdravi obrok, uz obilje smijeha i dobre atmosfere. Radionice su u dva dana održane u osnovnim školama Đuro Pilar Slavonski Brod te Antun Gustav Matoš Vinkovci, a sudjelovalo je preko 400 učenika.

Svake godine nastojimo proširiti i oplemeniti naš dugovječni projekt 'Kaufland škola voća i povrća' te partnerskim školama ponuditi dodatan edukativan sadržaj kako bi na zabavan i nov način mogli učiti o važnosti pravilne i raznovrsne prehrane. Pri tome smo sretni što svježe voće i povrće iz Kauflanda brojnim učenicima pomaže u ostvarivanju uravnoteženije prehrane", objasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija u Kauflandu.

Kroz društveno odgovorni projekt Kaufland škola voća i povrća djeci u osnovnim školama svaki tjedan tijekom cijele školske godine Kaufland Hrvatska k.d. donira svježe voće i povrće. Ovaj dugogodišnji projekt, pokrenut još 2017. godine, ima cilj podići svijest o zdravoj prehrani među roditeljima i djecom te osigurati zdrave obroke za školarce. Godišnje ovaj projekt obuhvaća oko 20.000 školaraca širom Hrvatske koji svaki tjedan uživaju u besplatnom, svježem voću i povrću.

Više na Kaufland škola voća i povrća | Kaufland

23.10.2023. 10:30:00
http://m.metro-portal.hr/ribafish-pripremao-jela-za-osnovnoskolce/144355/