objavljeno 28.06.2019. 12:30:00
SAZNAJEMO

Retox je najpoželjniji oblik odmora ove sezone?

Ljubitelji zdravog života ističu kako je retox novi detox - bezvremensko i funkcionalno rješenje, utemeljeno na znanosti i životu koji uistinu vodimo

Prepustite se...
Prepustite se... (Terme Laško)

Život oslobođen stresa u moderno doba gotovo je nemoguća misija. Mnogi zbog hektičnosti svakodnevice posežu za nezdravim "ublaživačima" stresa kao što je alkohol, dok će neki u potrazi za harmonijom i zdravljem otići u drugu krajnost i istraživati najnovije wellness trendove očarani detox tretmanima, zdravom prehranom, vježbanjem i gotovo spartanskim načinom funkcioniranja. Oni će nerijetko podrediti svoje slobodno vrijeme vježbanju i potpunoj fokusiranosti na zdravlje. No, zdrav način života ne podrazumijeva odricanje od ugode i prilagođavanje strogim pravilima i satnicama koje druge segmente života guraju u drugi plan.

Retox je novi detox, ali puno zabavniji

Nakon popularnih wellness trendova; mindfulnessa, meditacije, restorativnih tonika koji gode zdravlju i jamče dugovječnost, retox je ujedinio najbolje od zdravog i hedonističkog stila života i stvorio svoja pravila. Ljubitelji zdravog života ističu kako je retox novi detox. Bezvremensko i funkcionalno rješenje, utemeljeno na znanosti i životu koji uistinu vodimo. Retox ima jednostavna očekivanja od nas, ali i realne ciljeve koje je jednostavno ostvariti.

Ayurveda za balans tijela i uma

Uz retox možete dozvoliti i malo ljenčarenja te se počastiti odmorom koji uključuje ukusnu hranu i fina vina, zalaske sunca, kupanje u bazenima, sunčanje, ali i upražnjavanja ayurvedskih metoda za poboljšanje kvalitete života. U Termama Laško pronaći ćete svjetski priznate ayurvedske stručnjake koji će vam pomoći ostvariti osobno zadovoljstvo koje nije instant pojava već konstanta koju možete naučiti održavati i osnaživati tijekom vremena.

Postanite zdravi hedonist koji će spojiti zabavu, vježbanje i uživanje u specijalitetima koji gode svim osjetilima. Počastite se satovima yoge u vrtu i razgovorom s ayuverdskim stručnjacima koji će vam osmisliti personalizirani menu i program vježbanja.

Soba s pogledom, polupansion, kupanje u bazenima, vježbanje u teretani svakog dana u terminima i trajanju po vašoj želji, dvije vožnje u bobcartu po Celjskoj kući, besplatan boravak jednog djeteta od pet i jednog od deset godina te popusti od 15% za Thermana Park Laško i Zdravilišče Laško, samo su početak novog pristupa životu uz retox kakav priliči modernoj osobi koja voli život i živi ga punim plućima.

Više na www.thermana.si

28.06.2019. 12:30:00
http://m.metro-portal.hr/retox-je-najpozeljniji-oblik-odmora-ove-sezone/119266/