objavljeno 22.10.2014. 23:25:00
LIGA PRVAKA

Real slupao Liverpool, Arsenal okrenuo na kraju utakmice

Real je s dva gola Karima Benzeme i jednim Cristiana Ronalda po prvi puta pobijedio Liverpool

Ronaldo je sada samo gol iza rekordera Raula
Ronaldo je sada samo gol iza rekordera Raula (Arhiva)

Liverpool je jedna od rijetkih momčadi koja se do večeras mogla pohvaliti činjenicom da nikad nisu izgubili od Reala, no Madriđani su to večeras naplatili s kamatama. U furioznom početku Liverpool je hrabro krenuo, no u jeku njihovih napada Real je uspio povesti golom Ronalda nakon fantastičnog dodavanja Jamesa Rodrigueza. Benzema je do poluvremena dodao još dva i sve je bilo gotovo.

Arsenal je gubio od Anderlechta sve do par minuta prije kraja, no u ludom raspletu je uspio pobijediti, kao i Ludogorec Basel na svom terenu.

Olympiacos je iznenadio Juve pobjedom 1:0 i preuzeo vodstvo u svojoj skupini, dok je Monaco na svom terenu miroljubivo remizirao s Benficom bez golova.

Bayer našeg Jedvaja s dva je gola smirio ambiciozni Zenit, a možda i najveće iznenađenje je Borussia iz Dortmunda koja je zgazila Galatasaray s 4:0 usred Istanbula. Borussia gazi u Ligi prvaka, a u domaćem prvenstvu se muči, no ne treba zaboraviti da se danas vratio Marco Reus.

Najveći show večeri napravio je Atletico u Madridu koji je prvo poluvrijeme igrao u drugoj brzini protiv Malmoa, da bi u drugom prebacio dvije brzine više i ispratio vrijedne Šveđane s petardom u mreži, a jedan je gol dao i Mandžukić.

22.10.2014. 23:25:00
http://m.metro-portal.hr/real-slupao-liverpool-arsenal-okrenuo-na-kraju-utakmice/87972/