objavljeno 11.04.2014. 12:47:54
WOW!

Real na Bayern u polufinalu Lige prvaka

Drugi par je jednako zanimljiv, jer Atleticu ne smije braniti vratar Courtois protiv Chelsea, osim ako ne uplate 6 milijuna eura

Mandžo na Luku, Raketa na Valenciu
Mandžo na Luku, Raketa na Valenciu (Arhiva)

Real na Bayern, Atletico na Chelsea, odlučile su kuglice na ždrijebu polufinala Lige prvaka, što znači da će Modrić i Mandžukić igrati jedan protiv drugog.

Drugi polufinalni par je možda i zanimljiviji, jer zahuktali Atletico umnogome ovisi o sjajnom golmanu Courtoisu koji je posuđen iz - Chelsea. Kako u njegovom ugovoru o posudbi stoji klauzula da ne može braniti u utakmicama protiv matičnog kluba, osim ako se ne uplati čak tri milijuna eura, bit će zabavno.

No, da se odmah ispravimo, UEFA je poništila sporni članak i Courtois može braniti za Atletico.

U Europskoj ligi Rakitićeva Sevilla izvukla je susjede iz Valencie, dok su drugi par Juventus i Benfica. Što reći, Raketi je put prema prvom velikom trofeju prilično zahtjevan, ali kako igraju ove godine, moguć.

Prve utakmice polufinala Lige prvaka igraju se 22. i 23. travnja, a uzvratne utakmice igraju se tjedan dana kasnije, 29. i 30. travnja, a finale se igra 24. svibnja na famoznom Luzu, stadionu Benfice.

11.04.2014. 12:47:54
http://m.metro-portal.hr/real-na-bayern-u-polufinalu-lige-prvaka/84335/