objavljeno 30.01.2008. 23:59:48

Ravnatelj Ležaja povukao ostavku

Ležaja smatra da su ga mediji prikazali kao huligana
Ležaja smatra da su ga mediji prikazali kao huligana (Igor Sambolec/CROPIX)

Samo dan nakon što je ministru Draganu Primorcu ponudio ostavku na mjesto ravnatelja Osnovne škole ‘Jagodnjak’, Milovan Ležaja jučer se predomislio.

Odlučio je povući ostavku i zatražio još jedan sastanak s ministrom Primorcem, od kojeg će tražiti javno očitovanje o događajima u školi od rujna 2007. do danas, kao i odgovornost onih koje smatra krivima za stanje u školi. Kaže također kako su mu medijska izvješća o događaju pokazala kako se tu ipak radi o hajci na njega, te je odlučio povući usmenu ostavku i pričekati s podnošenjem pisane.

UVJETI OSTAVKELežaja je zatražio još jedan sastanak s ministrom te da se Primorac javno očituje o događajima u školi od rujna 2007. - Nije problem da ja podnesem ostavku, no da bi se to dogodilo, Ministarstvo se mora javno očitovati o cijelom slučaju i jasno reći da ja kao ravnatelj nisam prekršio niti jedan zakon ili propis, te da se ovdje radi o tome da roditelji smjenjuju ravnatelja. Osim toga, tražit ću i odgovornost onih koji su roditelje podržavali u njihovim protuzakonitim zahtjevima - kazao je za Jutarnji list Ležaja.   

Piše: MEX
30.01.2008. 23:59:48
http://m.metro-portal.hr/ravnatelj-lezaja-povukao-ostavku/2014/