objavljeno 29.01.2008. 01:24:25

Prvo poluvrijeme dobio Horvatinčić

Uzalud vam trud bukači - poručuju vijećnici GČ Donji grad
Uzalud vam trud bukači - poručuju vijećnici GČ Donji grad (Elvir Tabaković/CROPIX)

Vijeće Gradske četvrti Donji grad  jučer je usvojilo Detaljni plan uređenja Cvjetnog trga. Tijekom jučerašnjeg dana nagađalo se kako Bandić nema većinu u Gradskoj skupštini jer je upitno hoće li za predloženi plan svoj glas dati  vijećnici SDP-a Iva Prpić, Jurica Meić, Neven Mimica, Ivo Josipović i Mirando Mrsić.

Sjednica Vijeća obilježena je verbalnim okršajem pročelnice Gradskog zavoda za zaštitu spomenika kulture i prirode Doris Kažimir i vijećnice HNS-a Alenke Košiša Čičin-Šain. Pročelnica Kažimir rekla je kako trenutačni izgled Vidrićeve kuće ‘i nije neka slika’, te da nije ‘ništa spektakularno što se ne bi smjelo dirati’.

Vjetar u leđa BandićuIako su vijećnici Donjeg grada Bandiću dali psihološku prednost, još se ništa ne zna...Košiša Čičin-Šain prozvala je i SDP-ovu predsjednicu Vijeća Sanju Kumpar koja nije mogla objasniti zašto je to isto vijeće prošle godine jednoglasno bilo protiv projekta Hoto grupe, a ove ga godine usvaja. Uz HNS-ovce i HDZ-ovce koji su bili protiv, jedan je vijećnik SDP-a bio suzdržan. 

Piše: DM
29.01.2008. 01:24:25
http://m.metro-portal.hr/prvo-poluvrijeme-dobio-horvatincic/1827/