objavljeno 27.11.2018. 16:29:00
TJEDNI PROGRAM

Prostote u Studiju Smijeha

Pogledajmo što sve ima u programu ovog jedinog hrvatskog comedy kluba koji postoji već sedam godina u Zagrebu

Još jedan sjajan tjedan u Studiju smijeha!
Još jedan sjajan tjedan u Studiju smijeha! (Studio Smijeha)

Za kraj studenog Studio Smijeha odlučio je publiku nasmijavati tabu temama! Zabranjene su stvari najslađe, ali i najsmješnije, rekli bi komičari Studija Smijeha. Pa pogledajmo što sve ima u programu ovog jedinog hrvatskog comedy kluba koji postoji već sedam godina u Zagrebu, a zadnje se dvije godine nalazi na adresi Hebrangova 10.

U ponedjeljak (26. 11.) sprema se finale, i to kakvo! Publika će na tradicionalnom I hate Mondays Open mic night showu odabrati najboljeg komičara od svih koji su prošli u prethodnim kvalifikacijama. Svi su se oni prijavili kako bi okušali svoju sreću pred publikom - budite upravo vi ti koji će pomoći prepoznati kvalitetu!

U srijedu (28. 11.) imat ćete priliku vidjeti kućne komičare na djelu u tradicionalnom showu Novi tekst. Ovo će biti posljednja izvedba for a za studeni pa bi bilo šteta da to propustite!

U četvrtak (29. 11.), na dan bivše republike, u Studiju Smijeha publiku će nasmijavati komičari bosansko-hercegovačkog porijekla na BiH večeri. Opustite se i zabavite uz njihov poznati smisao za humor!

U petak (30. 11.) na red dolazi one man show Marka Dejanovića, Prosti faktori. Nije preostalo još mnogo karata pa vam već sada možemo preporučiti da osigurate svoje mjesto u klubu na vrijeme!

U subotu (1. 12.) na programu je još jedan popularni show, Sextra Large powered by Masculan. Tu se prigodno (raz)odjeveni komičari razvežu o raznim temama koje pokrivaju sadržaje za starije od 18, a publika umire od smijeha. Pridružite im se!

Osim uz stand-up komediju, u Studiju Smijeha se možete zabaviti i na pub kvizovima! U utorak (27. 11.) na redu je natjecanje u poznavanju 8. sezone popularne serije Prijatelji - Friends pub quiz. Za sve one koji se šala bolje sjećaju iz originala nego iz prijevoda, možemo vas obavijestiti da će kviz biti na engleskom jeziku.

Za detalje o vremenu održavanja nastupa, cijenama ulaznica i ostalim informacijama posjetite internetsku stranicu http://studiosmijeha.hr/ ili http://Facebook.com/. Ulaznice možete kupiti online ili na blagajni kluba.

27.11.2018. 16:29:00
http://m.metro-portal.hr/prostote-u-studiju-smijeha/115592/