objavljeno 30.08.2010. 11:17:35
HONORARNI-POSAO

Pronađite honorarni posao na novom web portalu

Na portalu Honorarni-Posao poslodavci mogu mnogo lakše doći do stručnjaka, a honorarci do željenog posla

Posao
Posao (Shutterstock)

Nedavno je pokrenut novi internet portal www.honorarni-posao.com koji se specijalizirao za sveukupni prikaz ponude i potražnje za honorarnim poslovima. S današnjim zabrinjavajućim trendom ekonomije portal nudi oblik poslovanja koji će svakako postati sve popularniji.

Portal je namijenjen svim honorarcima koji nude neku vrstu usluge te žele doći do dodatnog posla. Honorarci mogu definirati koje točno vještine i znanja posjeduju i zašto bi to zanimalo poslodavce. Ponuda usluga može varirati od kompleksnijih poput dizajna, programiranja, conzultinga i prevođenja pa do jednostavnijih poput šetnje pasa, catering usluga i sl.

Prednosti bavljenja isključivo honorarnim poslovima su upravljanje vlastitim vremenom i karijerom. Honorarci mogu birati za koga će raditi i odbiti poslovne ponude ako im se ne sviđaju. Mnogo lakše određuju svoje prihode jer sami postavljaju cijene svojih usluga. Također, lakše usklađuju poslovne i osobne obaveze jer nemaju fiksno radno vrijeme - većina honorarnih poslova se radi kod kuće. Uza sve to, honorarci ipak najčešće najviše cijene svoju samostalnost koja im je obično na prvom mjestu.

Na portalu Honorarni-Posao poslodavci mogu mnogo lakše doći do stručnjaka, pogotovo onih specijaliziranih za internet poslovanje. Također mogu objaviti poslove koje nude i na taj način dobiti prijave nekoliko honoraraca te odabrati najboljeg.

Profitiraju poslodavci i honorarci

S druge strane se nalaze poslodavci kojima ovakva vrsta poslovanja također odgovara. Naime, honorarni poslovi su bazirani na outsourcingu što znaći da poslodavac može prebaciti dijelove svoga poslovanja na honorarce. Samim time poslodavac može manje dijelove svoga poslovanja prebaciti izvan poduzeća i fokusirati se na jezgru svoga poslovanja. Isto tako, prednost outsourcinga jest u tome što ga izvode stručnjaci na svome području koji već imaju više godina iskustva. To znači da poslodavac ne mora trošiti vrijeme i novac na edukaciju potrebnih stručnjaka. Na kraju, financijske obaveze poslodavca su manje prema honorarcima što im olakšava troškove poslovanja.

Portal također ima i Facebook stranicu na kojoj se redovito objavljuju novosti vezane uz teme honoraraca. Prema tome, razmislite kako vam stranica www.honorarni-posao.com može pomoći i uskladite svoje poslovanje, bilo da ste honorarac ili poslodavac, kako bi bili na dobitku.

30.08.2010. 11:17:35
http://m.metro-portal.hr/pronadjite-honorarni-posao-na-novom-web-portalu/47007/