objavljeno 22.04.2021. 12:31:00
OFF CIKLUS

Prolazi sve, ali ne i Jimmy Stanić

Legenda hrvatske glazbene scene ovog petka uz Zagrebačku filharmoniju priprema još jedan od vrhunaca svoje veličanstvene karijere

Jimmy Stanić, legenda
Jimmy Stanić, legenda (Arhiva)

Prolazi sve, jedna je od velikih uspješnica iz čak 7 desetljeća duge karijere Stjepana Jimmyja Stanića, no i nakon tolikih godina ta legenda hrvatske glazbene scene još uvijek pokazuje kako njegova zvijezda, i dalje, ima - isti sjaj!

Vječni mladić, sjajni pjevač i neponovljivi vicmaher i zabavljač davno je prerastao u istinski glazbeni fenomen i pravi zagrebački brend. U "91+ godini" objavio je svoj najnoviji album istoimena imena 91+, a zajedno s članovima jednoga drugog, također zagrebačkog brenda - Zagrebačke filharmonije, ovog petka 23.4. stat će na pozornicu dvorane Gastro Globusa na Zagrebačkom velesajmu kako bi i u tim godinama po tko zna koji put pokazao kako izgleda pravi glazbeni show.

Na programu koncerta kojim će ravnati naš ugledni dirigent i aranžer Josip Cvitanović naći će se presjek svega onog najboljeg u Jimmyjevoj veličanstvenoj karijeri, od Moje kobile Suzy i Dimnjačara do već spomenute Prolazi sve i mnogih drugih, a u pojedinim izvedbama pridružit će im se i Jimmyjeva supruga Barbara Stanić.

Koncert se održava ovog petka 23.4. s početkom u 19:30 sati, a ograničeni broj ulaznica pušten je u prodaju na servisu ulaznice.hr.

Lakoćom glazbene izvedbe, neponovljivom scenskom pojavom i urnebesnim dosjetkama na način stand-upa puno prije no što se stand-up uopće rodio, Jimmy je davno osvojio srca svih generacija publike. Pa bilo da je riječ o klupskom nastupu u Močvari ili koncertu na velikoj sceni sa Zagrebačkom filharmonijom, ono što od njega sigurno možemo očekivati puno je pozitivnih vibracija, dobre glazbe i odlične zabave.

Stoga, ako uopće postoji idealni off izvođač za Off ciklus Zagrebačke filharmonije, to sigurno mora biti On. Pa onda isključite probleme i uživajte ovog petka u jednom i neponovljivom - Stjepanu Jimmyju Staniću!

22.04.2021. 12:31:00
http://m.metro-portal.hr/prolazi-sve-ali-ne-i-jimmy-stanic/131635/