objavljeno 06.02.2008. 22:10:05

Progutao ključ kako bi ostao vani

Nesretni ključ
Nesretni ključ

Britanski student progutao je ključ svoga stana kako bi spriječio prijatelje s kojima se vani provodio da ga odvezu kući. Naime, mladić se toliko opio da su prijatelji odlučili kako je najbolje odvesti ga doma u krevet.

- Ispričali su mi da sam bio jako pijan, ali ja se ničega ne sjećam. Navodno su mi prijatelji rekli da je najbolje da prestanem piti te su me pokušali nagovoriti da me odvezu automobilom kući. No, ja sam želio i ostati vani pa mi se najboljim rješenjem učinilo progutati ključ - ispričao je 18-godišnji Chris Foster.

Student informatike prenoćio je kod prijatelja, a kad se probudio, nije se sjećao događaja od prethodne noći te je bezuspješno pokušavao pronaći ključ stana.
- Mislio sam da se prijatelji šale sa mnom kad su mi rekli da sam ga progutao - ispričao je Foster britanskom listu Daily Mail.

Foster je potom otišao u bolnicu gdje se na snimci želuca jasno uočavao ključ dugačak oko pet centimetara. Liječnici su mu savjetovali da je najbolje pričekati da ključ izađe iz tijela prirodnim putem, što se naposljetku i dogodilo. 

Piše: METRO
06.02.2008. 22:10:05
http://m.metro-portal.hr/progutao-kljuc-kako-bi-ostao-vani/2475/