objavljeno 06.10.2014. 13:20:00
SJAJNO!

Prirodna krema protiv bora

Kreme protiv bora koje možemo kupiti koštaju pravo malo bogatstvo i na njima pišu neki egzotični i nerazumljivi sastojci - isprobajte domaću prirodnu kremu koja radi još bolje

Bora se možemo riješiti prirodnim putem
Bora se možemo riješiti prirodnim putem (Arhiva)

Kreme protiv bora počinju se koristiti sve ranije zbog nezdravog stila života i pojačanog stresa, a od njih se očekuju čuda kakva se viđaju u reklamama. Naravno, u najvećem broju slučajeva ne dogodi se to čudo, pa postajemo svjesni da smo novac bacili kroz prozor.

>> Kreme protiv bora su čisto bacanje novca >>

Ako vam botoks, fileri, zatezanje lica i ostale usluge estetske kirurgije nisu drage, ne preostaje vam ništa drugo nego da se okrenete prirodi koja je tu, kao uostalom i u svemu ostalom, najučinkovitiji pomoćnik.

>> Pet namirnica za lice protiv bora >>

Domaća krema protiv bora prema donjem receptu dat će vidljive rezultate već nakon tjedan dana jer će hidrirati kožu, popraviti ten, usporiti proces starenja kože i smanjiti vidljive bore, pa evo kako se priprema.

Sastojci

2 žlice bademovog ulja
2 čajne žličice medicinskog vazelina
pola žlice domaćeg meda
1 svježi žumanjak

Priprema

Vazelin otopite u posudici na pari, a kad se potpuno rastopi, skinite s vatre i umiješajte sve ostale sastojke, sve dok je dobijete jednoličnu, homogenu smjesu. Nakon toga pretočite u kutijicu od stare kreme.

Upotreba

Krema se nanosi na lice laganim, kružnim pokretima na čistu kožu. Nakon pola sata uklonite ostatke kreme blazinicom namočenom u mineralnu vodu ili vlažnom maramicom za skidanje šminke.

Naravno, ni ova krema nije čarobna, jer ako nezdravo živite i ne brinete se za svoju kožu i prehranu, rezultati neće biti pretjerano dobri.

06.10.2014. 13:20:00
http://m.metro-portal.hr/prirodna-krema-protiv-bora/87641/