objavljeno 04.04.2012. 15:36:23
PROMJENA U VLADI

Premijer će za novog ministra predložiti Sinišu Hajdaša Dončića

Milanović je naglasio kako nije bilo nikakvih nesuglasica s Komadinom. Zdravlje je naprosto jedini razlog zbog kojeg je dao ostavku i nema drugog razloga

Fotografija vijesti

Na prvoj sljedećoj saborskoj sjedinici za novog ministra pomorstva, prometa i infrastrukture predložit ću krapinsko-zagorskog župana Sinišu Hajdaša Dončića, povrdio je premijer Zoran Milanović, prenosi Hina. Ipak, do trenutka primopredaje funkcije ministarstvo će voditi zamjenik Zdenko Antešić.

Premijer je istaknuo kako ga je ministar Komadina o svemu obavijestio jučer, a nakon konzultacija s liječnicima.

Smatrao sam svojom obvezom da o tome izvijestim hrvatsku javnost, rekao je premijer Milanović.

Nažalost, nakon nekoliko meseci zbog narušenog zdravstvenog stanja ministar Komadina morao je donijeti takvu odluku, rekao je premijer. Dio njegove ostavke iz pisma koje mi je uputio ste dobili u priopćenju dostavljenom medijima, dodao je

Premijer Milanović odgovarajući na novinarski upit rekao je kako je Zlatka Komadinu imenovao na dužnost ministra pomorstva zbog njegovog iskustva i kompentencije za to područje.

Milanović je naglasio kako nije bilo nikakvih nesuglasica s Komadinom. Zdravlje je naprosto jedini razlog zbog kojeg je dao ostavku i nema drugog razloga, ni Žuta Lokva ni bilo što drugo.

Na upit je li bio zadovoljan s radom bivšeg ministra Komadine premijer Milanović je odgovorio kako je Komadina od samog početka imao zdravstvenih problema. Dakle, to nije stvar zadovoljstva. Mi smo bili dobri suradnici, možda u ta tri mjeseca bolji nego ranije, kazao je premijer Zoran Milanović.

04.04.2012. 15:36:23
http://m.metro-portal.hr/premijer-ce-za-novog-ministra-predloziti-sinisu-hajdasa-doncica/69755/