objavljeno 28.02.2019. 11:29:00

Predstavljen novi dizajn Ožujskog piva

Predstavljen novi dizajn Ožujskog piva inspiriran stogodišnjom tradicijom Zagrebačke pivovare

Novi dizajn popularne Žuje
Novi dizajn popularne Žuje (Ožujsko)

Ožujsko pivo predstavilo je novi, moderniji dizajn svoje ambalaže s naglašenim tradicijskim obilježjima. Inspirirana dvorištem Zagrebačke pivovare i njene stogodišnje tradicije, novu etiketu i limenku Ožujskog piva krase upravo njeni obrisi u karakterističnoj zlatnoj boji.

Osvježen, no već vrlo prepoznatljiv dizajn prate i hrvatske „kockice" ispod kojih stoje dobro poznata Ožujsko lenta i poruka koja naglašava ono po čemu je Žuja najpoznatija - vrhunsko osvježenje koje svakodnevno pruža omiljeno hrvatsko pivo. Termo etiketa koja služi kao indikator idealno ohlađenog Ožujskog piva, ostaje i dalje prisutna na osvježenim ambalažama staklene boce i limenke.

Ožujsko pivo je već godinama prvi izbor hrvatskih potrošača, a ovim novim dizajnom željeli smo skrenuti pažnju i na važnost tradicije ovog brenda. Upravo zato se na njoj nalaze obrisi naše pivovare koja se ponosi stogodišnjom kvalitetom rada i iskustva", izjavio je Ivan Šuvar, direktor marketinga i izvrsnosti brendova Zagrebačke pivovare.

Ožujsko pivo najomiljenije je i najprodavanije hrvatsko pivo, s tradicijom dužom od 125 godina. 

28.02.2019. 11:29:00
http://m.metro-portal.hr/predstavljen-novi-dizajn-ozujskog-piva/117173/