objavljeno 02.12.2016. 13:31:00
BOŽIĆNO

Pravi blagdanski užitak za sve ljubitelje piva

Predstavljeno 27. po redu Božićno pivo Zagrebačke pivovare a glazbeni nastup glumice Tihane Lazović u pratnji Ante Gele i Zvonimira Šestaka uljepšao božićnu atmosferu na Cvjetnom trgu

Sjajan koncert za zagrijavanje na Cvjetnom
Sjajan koncert za zagrijavanje na Cvjetnom (Arhiva)

Blagdanski ugođaj ne bi bio potpun bez već tradicionalnog Božićnog piva. U prigodnoj Kući Božićnog piva na zagrebačkom Cvjetnom trgu predstavljeno je 27. po redu izdanje Božićnog piva. Uz jedinstven okus, pivo krasi i umjetnost na boci, za što je ove godine zaslužna mlada umjetnica Nikolina Zanetti. Božićno pivo tako je nastavilo tradiciju suradnje s mladim umjetnicima u stvaranju svojeg prepoznatljivog božićnog identiteta.

Iznimno smo ponosni na to što iz godine u godinu nastavljamo okupljati etablirane i mlade umjetnike koji su svaki na svoj način dali upečatljivo lice božićnom pivskom izdanju. Poseban božićni duh koji prenosimo kroz izgled svake etikete upotpunjen je i jedinstvenom recepturom Božićnog piva koje će našim potrošačima zasigurno dati još jedan razlog više za veselje u ovo blagdansko vrijeme", rekao je Ivan Šuvar, direktor marketinga Zagrebačke pivovare.

Pravo blagdansko raspoloženje kakvo i priliči adventu dodatno je uljepšao glazbeni nastup glumice Tihane Lazović u pratnji Ante Gele i Zvonimira Šestaka na kontrabasu.

Uz svoj poseban izgled i puniji okus, Božićno pivo predstavlja pravi blagdanski užitak za sve ljubitelje izraženijeg okusa i to je još jedan razlog više da ga se kuša i uživa u umjetnosti na i u boci u ovo blagdansko vrijeme. 

02.12.2016. 13:31:00
http://m.metro-portal.hr/pravi-blagdanski-uzitak-za-sve-ljubitelje-piva/101680/