objavljeno 10.04.2008. 00:59:31

‘Potpisujem u roku 7 dana’

Izbornik Slaven Bilić otklonio sve sumnje oko novog ugovora

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Drago Sopta/CROPIX)

‘Potpisat ću u sljedećih sedam dana. Neću licitirati, potpisat ću ugovor pod bilo kakvim uvjetima’, rekao je izbornik hrvatske reprezentacije Slaven Bilić, koji je zapanjen napisima u nekim novinama (i internetskim portalima) da atmosfera u momčadi nije baš najidealnija.

- Tvrdim da je 95 posto medija dobronamjerno, ali preostalih pet posto po svaku cijenu nastoji unijeti razdor i to ponajprije špekulacijama oko mog potpisa ugovora - kazao je Bilić, napomenuvši kako je u vezi ugovora preostalo rješavanje uvjeta ‘tehničke prirode’, te da se radi o kolektivnom ugovoru za cijeli stručni stožer, a ne samo za njega.

“Kako je krenulo, mislio sam da će me i Bush pitati kako stoje stvari oko novog ugovora.”
Slaven Bilić
izbornik Hrvatske
- Sve novinarske neistine oko mog ugovora na mene i članove mojeg stožera djeluju poput viagre, motiviraju nas u nastavku odrađivanja dobrog posla.

Izbornik se osvrnuo i na problem pronalaženja kvalitetnih ljudi za detaljnu analizu utakmica mogućih suparnika.

- Sustavno promatramo naše suparnike u skupini i tu nema nikakvih problema, ali zasad detaljnije ne analiziramo moguće protivnike u nastavku prvenstva jer je jako teško pronaći kvalitetne kadrove.

Neki su zauzeti, neki su me odbili, no pronaći ćemo rješenje - izjavio je Bilić, koji je potvrdio da će na Euro ići s pet napadača. Pozicija Ivice Olića i Mladena Petrića je neupitna, Ivan Klasnić i Igor Budan su zasad opravdali povjerenje, a petog napadača će izabrati između najmanje tri opcije, s tim da stručni stožer namjerava pozorno pratiti formu kandidata. (HINA) 

10.04.2008. 00:59:31
http://m.metro-portal.hr/potpisujem-u-roku-7-dana/5682/