objavljeno 07.09.2009. 20:36:32
Seks i grad 2

Posvađale se Carrie i Miranda

Snimanje drugog filma kao nastavka popularne serije tek je započelo, a glavne protagonistice već su se uspjele posvađati.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)

Kako prenose američki mediji, Sarah Jessica Parker i Cynthia Nixon prestale su komunicirati. Do svađe je navodno došlo kada je Parker odbila poziv Cynthije da zajedno sudjeluju na skupu za prava homoseksualaca.

Kako je otprije poznato, Miranda iz HBO-ve serije Seks i grad, u stvarnom životu već nekoliko godina živi u braku sa ženom i u javnosti ne krije svoju spolnu orijentaciju.

Unatoč međusobnim problemima, glumice su snimanje, koje je prošlog tjedna počelo u New Yorku, odradile bez prigovora pa producenti vjeruju da će njihov odnos na setu i dalje ostati profesionalan.

Snimanje filma ujedno je prouzročilo masovnu navalu obožavateljica, koje od ranog jutra pokušavaju doći do svojih junakinja iz serije. Scene u kojima se obožavateljice međusobno tuku kako bi se izborile za najbližu poziciju i bacile pogled na Carrie, Mirandu, Samanthu i Charlotte, gotovo su svakodnevne pa čuvari imaju pune ruke posla.

07.09.2009. 20:36:32
http://m.metro-portal.hr/posvadjale-se-carrie-i-miranda/21596/