objavljeno 30.06.2015. 20:01:00
SAVJETI

Pogreške koje žene rade nakon svađe

OK, posvađali ste se, letjelo je perje, ružne riječi (a možda i tanjuri), no i nakon toga treba živjeti zajedno, a to će biti moguće jedino ako izbjegavate ove pogreške

Kako izgladiti stvari nakon svađe
Kako izgladiti stvari nakon svađe (Shutterstock)

Svađe su normalan dio svake veze, barem među normalnim partnerima koji shvaćaju da svatko može (i mora) imati svoje mišljenje i da se ne moraju nužno uvijek slagati oko svega. 

No, takvi su, nažalost, rijetki, pa se svađe prometnu u dugo natezanje, durenje, podmetanja i slične grozote. Žene znaju nakon svađe napraviti neke pogreške koje će situaciju samo pogoršati, pa da vidimo što bi bilo dobro izbjegavati.

Ignoriranje partnera definitivno nije pametno, jer ga u prvom redu vrijeđa, a osim toga teško da će nakon takvog tretmana nakon svađe ikad više u životu poželjeti iskreno reći što ga muči. Naravno, takav stav prije ili kasnije obit će se o glavu jednom i drugom.

Ruku pod ruku s ignoriranjem ide i uskraćivanje seksa, koje također žene vole koristiti kao oružje, no i ono ima dvije jednake strane - onda ni žena nema seksa, mrzovoljna je i ljuta na partnera.

Nemojte nikad koristiti riječi izrečene u svađi kao oružje protiv partnera, jer ste sigurno i vi u žaru svađe ispalili svašta prema njemu, kuda bi stigli kad bi oboje zamjerali na tome - samo u novu svađu.

Zaboravite uzrok svađe, jer će vas inače stalno proganjati i stalno ćete ga spominjati u novim svađama, a pogotovo nemojte reći - nisam tako mislila. Jeste. Možda ste se pregrubo izrazili, ali mislili ste baš to što ste rekli ..

 

30.06.2015. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/pogreske-koje-zene-rade-nakon-svadje/92633/