objavljeno 04.07.2017. 17:34:00
KNJIGE

Pogodak - novi hit Elle Kennedy

Glavne likove, Allie i Deana čitateljice su imale prilike upoznati u prve dvije knjige serijala Off-campus - Pogodba i Pogreška, a sada su oni u središtu pažnje...

Vrući hokejaši ponovno u igri
Vrući hokejaši ponovno u igri (Naklada Neptun)

Pogodak, treći dio serijala Off-campus američke književnice Elle Kennedy upravo je ono što vam treba za ljeto - vrući moderni ljubavni roman u pravom smislu te riječi.

Životne situacije studenata na koledžu još jednom će vas uvući u svoje intrige, podbadanja, zabave i suze na prirodan način, baš kao što priliči modernim romanima ovoga žanra. Čitateljice s više iskustva prisjetit će se ljubića stare škole koji s ovim - veze nemaju.

Elle Kennedy nagrađivana je autorica bestsellera New York Timesa, Wall Street Journala i USA Today koja svojim vještim rukopisom dočarava život u svim njegovim bojama, bez obzira bile one žive i lijepe ili tmurne i sive. Obožava snažne heroine i seksi alfa heroje, pa nije ni čudo da je odabrala mlade i atraktivne hokejaše.

Lakoćom dijaloga čitatelja uvlači u priču na način da vrijeme jednostavno prestane teći i kad sljedeći put pogledate na sat, obično vam ništa nije jasno - trenuci provedeni s njenim likovima jednostavno su proletjeli.

No, o čemu se tu zapravo radi? Glavne likove, Allie i Deana čitateljice su imale prilike upoznati u prve dvije knjige serijala Off-campus - Pogodba i Pogreška, a sada su oni u središtu pažnje:

Allie Hayes je u krizi. Uskoro će diplomirati, a još nema pojma čime se želi baviti nakon koledža. Da stanje bude još gore, ne prestaje je boljeti srce nakon nedavnog prekida dugogodišnje veze. Divlji, neobavezni seks definitivno nije rješenje za njezine probleme, no seksi hokejaškoj zvijezdi Deanu Di-Laurentisu nemoguće je odoljeti. Ali samo jedanput, jer, premda je Allieina budućnost nesigurna, u njoj sigurno nema mjesta za tog kralja jednonoćnih avantura.

...no razmetljivo upucavanje nije dovoljno za osvajanje njezina srca.

Dean uvijek dobije sve što želi. Djevojke, ocjene, djevojke, priznanje, djevojke... Ukratko - on je ženskar. I nijedna žena dosad nije uspjela odoljeti njegovu šarmu. Sve do Allie. U samo jednoj noći strastvenog seksa ta ga je vatrena plavuša uspjela oboriti s nogu - i sada želi da budu samo prijatelji? Nema šanse. Nije gotovo dok on ne kaže da je gotovo. Dean kreće u neumoljivi osvajački pohod, no kad mu dramatične promjene protresu život, on se zapita je li možda vrijeme da prestane razmišljati samo o pogodcima... i počne stremiti ljubavi.

Knjiga Pogodak izašla je, kao i prva dva dijela serijala, u izdanju Naklade Neptun koja svojim čitateljicama omogućava izravnu kupnju uz dobre popuste i besplatno slanje, pa naručite svoj primjerak knjige za vruće ljetne noći OVDJE!

04.07.2017. 17:34:00
http://m.metro-portal.hr/pogodak-novi-hit-elle-kennedy/105938/