objavljeno 26.04.2015. 09:32:00
ZANIMLJIVO

Podsjetite se svako jutro na ove stvari i uživajte u životu

Ljepota života je i u tome da postoji beskonačan niz mogućnosti koji nam se otvara svako jutro, a na nama je da odaberemo najbolje

Neka vam svako buđenje bude poticaj za nešto novo
Neka vam svako buđenje bude poticaj za nešto novo (Shutterstock)

Jutro je najljepši dio dana, složit će se mnogi - još ste u toplom krevetu, ako ste dovoljno odspavali osjećate se odmorno i svježe, ustajete, obavljate svoje male jutarnje rituale i uživate ...

No, većini ljudi jutro donosi grč u želucu - novi dan, nove muke, nova borba za preživljavanje, dosadna dnevna rutina koja ubija svaku kreativnost i želju za napretkom. Ukratko, život vam se srušio na glavu svom silinom.

>> Pozitivno razmišljanje utječe na stvarnost >>

Lijeka ima, naravno, nalazi se u nama samima i sve što trebamo napraviti je odlučiti ga upotrijebiti kako bi nam svaki novi dan bio prilika za nova iskustva, avanture, znanja i uživanje.

Stoga, evo jednostavnog plana - svako jutro kad se probudite umjesto razmišljanja koja će vam donijeti grč u želucu podsjetite se na nekoliko istina koje su neosporne i mogu vaš život učiniti upravo onakvim kakvog želite:

>> Kako pozitivno razmišljanje pretvoriti u akciju >>

Svaki dan može biti dobar ako ga vi takvim učinite - odlučite da vanjski utjecaji neće poremetiti vaš unutarnji mir i držite se toga.

Zapamtite, vi ste veličanstveno ljudsko biće, fantastičan proizvod prirode koji je takav sam po sebi i ne treba vam nitko govoriti da budete takvi - jednostavno shvatite da ste takvi svakoga dana svog života.

Život je u vašim rukama - svaka odluka koju donesete je vaša osobna i kad shvatite da vam su svi događaji u životu posljedica vaših odluka, preuzet ćete kontrolu nad njim i usmjeravati ga tamo gdje želite, bez obzira na vanjske utjecaje.

>> Prava istina o sreći >>

Uspjeh je već i činjenica da niste odustali - jači ste nego što mislite i ne odustajte od svojih snova i želja. Odbijanje neuspjeha i slušanja drugih koji vam govore da niste dovoljno dobro doći će samo od sebe kad ovo shvatite. 

Nasilnike i energetske vampire odstranite iz svoje okoline jer vam ne trebaju, popunite prostor koji su zauzimali boljim ljudima. Ne dozvolite da utječu na vas svojim jadnim postojanjem.

>> Sreća i zadovoljstvo mogu se privući >>

Cijenite sve dobre stvari koje imate u životu, podsjećajte se svakog jutra što je to dobro što imate u životu i volite to (obitelj na prvom mjestu). 

Budite zahvalni za svaki novi dan, jer imate još jednu priliku uživati u životu, napraviti nešto dobro za sebe i druge i biti čovjek.

>> Preuzmite konačno kontrolu nad svojim životom >>

Neka vaš jutarnji ritual uključi ovakva razmišljanja i vjerujte, vaš će se život drastično promijeniti na bolje u vrlo kratkom roku. Uživajte!

26.04.2015. 09:32:00
http://m.metro-portal.hr/podsjetite-se-svako-jutro-na-ove-stvari-i-uzivajte-u-zivotu/91395/