objavljeno 29.05.2018. 13:30:00
SAZNAJEMO

Plaža, sunce, more, knjiga, voćni koktel i… omiljeni Olivalovi proizvodi za sunčanje

Svi volimo dobro poznate Olivalove ljetne aduta, a sada je tu i novitet SunHair, zaštitni sprej za kosu, koji ćete obožavati ovoga ljeta

Što sve nudi Olival?
Što sve nudi Olival? (Olival)

Plaža, sunce, more, knjiga, voćni koktel i... omiljeni Olivalovi proizvodi za sunčanje. Zbog neupitne kvaliteta i velikog izbora proizvoda, Olivalova Sun linija odavno je postala beauty must have u ljetnim torbama za plažu. A baš kao ni koža, ni kosa ne voli visoke temperature, vlagu, sunce i sol. Olival zato predstavlja jedinstveni SunHair zaštitni sprej koji se temelji na hranjivim uljima argana i makadamije te sadrži UVA i UVB filtere. Uživat ćete u mirisu i praktičnosti ovog noviteta jer stvara njegujuću barijeru koja vlasi štiti od isušivanja, ujedno pružajući potpunu zaštitu od štetnih zraka. Mekana i podatna, njegovanja i nahranjena te zaštićena od negativnih učinaka sunca i mora, vaša kosa će biti itekako zahvalna.

Pametno i zdravo uživanje u suncu

Na temelju starih receptura, obogaćenih novim spoznajama u kozmetologiji i farmaceutskoj tehnologiji, Olivalovi proizvodi za zaštitu od sunca, njegu i samotamnjenje namjenjeni su i odraslima i djeci. SunMilk, SunOilé, SunKids, SunTané i SunSOS... samo su neki od Olivalovih ljetnih aduta.Volite li aktivno ljeto, SunStick s faktorom 50 bit će vam pravo otkriće. Namijenjen je zaštiti kože lica, najizloženijeg dijela tijela. Idealan je pratitelj kod različitih sportskih aktivnosti kao što su plivanje, biciklizam i planinarenje, kada je lice najviše izloženo suncu. Uz to, jedan je od rijetkih proizvoda pogodan za zaštitu tetovaža ili sličnih dijelova kože koji traže posebnu njegu i pažnju.

Oduvijek inovativni, iznimne kvalitete, ovo su proizvodi nove generacija brže razmazivih i upijajućih emulzija te vodootpornosti za dugotrajniju zaštitu. Prirodni sastojci poput ekstra djevičanskog maslinovog ulja, kakao maslaca, aloe vera, ulja badema i pantenola prodiru duboko u kožu, njeguju ju i hrane nakon čega ona postaje meka i nježna. Sve je to dodatno  je naglašeno ugodnim mirisnim notama kokosa i kakao maslaca.

Uz Olival Sun liniju spremni ste za dugo toplo ljeto!

29.05.2018. 13:30:00
http://m.metro-portal.hr/plaza-sunce-more-knjiga-vocni-koktel-i-omiljeni-olivalovi-proizvodi-za-suncanje/112417/