objavljeno 04.05.2015. 11:57:00
NAJAVE

Philips Quad HD monitor od sada i na 32 inča

MMD, vodeća tehnološka tvrtka i brand licencirani partner za Philipsove monitore, najavljuje novi dodatak zaslonima izuzetno visoke rezolucije koji nadilazi HD

Sjajan novi monitor
Sjajan novi monitor (MMD)

Novi Philipsov monitor od 32 inča oznake BDM3270QP dolazi s QHD rezolucijom, a korisnicima nudi novo rješenje za povećanje prostora na zaslonu. Poboljšavajući produktivnost uz besprijekorno iskustvo gledanja, novi monitor s QHD rezolucijom oživljava grafike i slike do najsitnijeg detalja.

Zadivljujuća rezolucija od sada na 32 inča

Uzimajući u obzir rastuću potražnju korisnika za višom razinom rada na računalu, novi monitor od 32 inča dolazi s višom rezolucijom i izuzetnom gustoćom piksela koja nadilazi HD. Upravo iz tog razloga novi Philipsov monitor koristi najnoviju tehnologiju PLS Quad HD i pruža briljantnu širokokutnu sliku visoke rezolucije od 2560 x 1440 piksela s pozadinom koja nudi obilje prostora za više otvorenih prozora. Rezolucija je usklađena s izvrsnom reprodukcijom 1.074 milijardi boja i 12-bitnom unutarnjom obradom te na taj način pruža autentične boje, bez gradacije i pruga.

Novi monitor značajan je i po Philipsovoj tehnologiji Flicker-free koja koja uspješno regulira osvjetljenje i eliminira treperenje za još ugodnije iskustvo gledanja.

Tom prilikom Thomas Schade, potpredsjednik EMEA u MMD-u je istaknuo, "Novi 32-inčni monitor odličan je za korisnike koji prelaze na višu razinu rada na računalu jer im nudi mnogo više prostora u kombinaciji s oštrom i briljantnom QHD rezolucijom. Osim grafičkih i CAD dizajnera te arhitekata novi Philipsov monitor namijenjen je i korisnicima koji redovito rade sa standardnim uredskim aplikacijama i sve češće traže više prostora na svojim ekranima kako bi bez problema mogli raditi s finijim rezolucijama i više otvorenih prozora u isto vrijeme."

Brzo i jednostavno povezivanje

Spajanjem na širokopojasne izvore kao što su DisplayPort, HDMI i Dual-link DVI, ovaj novi monitor omogućuje korisnicima pregled sadržaja s velikom brzinom osvježavanja i blistavom QHD jasnoćom. Besprijekorno iskustvo gledanja prati i visoka kvaliteta zvuka zahvaljujući ugrađenim stereo zvučnicima, a korisnici mogu računati i na istovremeni rad na više uređaja uz MultiView tehnologiju što pojednostavljuje složeno izvršavanje više zadataka u isto vrijeme. Ovaj najnoviji monitor tvrtke Philips pruža i Quad HD sliku s 2560 x 1440 zadržavajući vrhunsku oštrinu i jasnoću čak i pri podjeli ekrana, a tu je i podrška za MHL i izuzetno brzi USB 3.0.

 

Ugodaniji rad u poslovnom okruženju

Kako bi se korisnicima osigurala što veća produktivnost na poslu, Philips je proizveo SmartErgoBase postolje monitora koji se u potpunosti prilagođava korisnicima osiguravajući prilagodljivu visinu sukladno visini korisnika, zakretanje, nagib i rotaciju. Postolje ovog monitora također omogućava uredno spremanje kabela kako bi se radni prostor održavao urednim i profesionalnim.

Novi Philipsov 32 inčni QHD monitor od sada je dostupan na našem tržištu po cijeni od:

BDM3270QP/00 - 5299 Kn (PDV uključen)

04.05.2015. 11:57:00
http://m.metro-portal.hr/philips-quad-hd-monitor-od-sada-i-na-32-inca/91537/