objavljeno 26.04.2017. 12:01:00
SJAJNO

Philips monitori osvojili prestižnu Red Dot Design nagradu

Oba nagrađena monitora imaju zakrivljeni ekran koji stvara suptilni uranjanjajući efekt zaokružujući korisnikovu liniju vida

Dva nova Philips zakrivljena monitora osvojila su Red Dot nagrade za dizajn proizvoda u 2017. Ove nagrade dokaz su MMD-ove predanosti kombiniranju naprednog iskustva gledanja i izvrsnog dizajna. Red Dot, koji svake godine privlači više od 5.000 prijava iz više od 50 zemalja, jedan je od najvećih i najprestižnijih dizajnerskih natjecanja na svijetu.

MMD je predan razvijanju inovativne tehnologije koja čini rad i igru lakšom i ugodnijom za korisnike. Vrlo smo ponosni što su naša dva zakrivljena monitora prepoznata od strane Red Dot žirija. Uzimamo ovo kao potvrdu naše strategije te možemo slobodno najaviti kako ćemo ove godine dodatno proširiti našu liniju zakrivljenih monitora.", rekao je Stefan Sommer, direktor marketinga za Europu AOC i MMD.

Pobjednici Red Dot nagrade

Oba nagrađena monitora imaju zakrivljeni ekran koji stvara suptilni uranjanjajući efekt zaokružujući korisnikovu liniju vida. 34-inčni LCD monitor linije X (349X7FJEW) savršeno kombinira funkcionalnost i inovacije, povećavajući prožimajuće iskustvo gledanja s ultra tankim okvirom „od ruba do ruba". CrystalClear UltraWide Quad HD rezolucija s 3440 x 1440 piksela i Ultra Wide-Color tehnologija pružaju odlične vizuale u panoramskom formatu, što čini monitor jednako pogodnim za rad i zabavu.

32-inčni LCD monitor linije M (328M6FJMB) je dizajniran za izvanredan doživljaj kućne zabave i povremeni gaming. Ovaj monitor pruža CrystalClear Quad HD rezoluciju s 2560 x 1440 piksela u kombinaciji s AMD FreeSync tehnologijom i brzinom osvježavanja od 144Hz. Osim toga, ima i Ambiglow rasvjetu - jedinstvenu značajku koja stvara aureolu svjetlosti na i oko baze koja se sinkronizira sa slikom na ekranu i stvara još veće uranjajuće iskustvo u intenzivnim, natjecateljskim igrama.

Osim toga, oba monitora su opremljeni i LowBlue načinom rada i podesiva su po visini za zdravije i ugodnije korištenje.

Više informacija o nagradi Red Dot Award može se pročitati na:

http://en.red-dot.org/winners_product_design_2017.html.

26.04.2017. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/philips-monitori-osvojili-prestiznu-red-dot-design-nagradu/104558/