objavljeno 25.03.2016. 21:36:00
SAVJETI

Pet stvari koje ne smijete reći ženi ni za živu glavu

Muškarci, prvi spoj, glupost - to je uobičajena kombinacija u kojoj tip, prepun nesigurnosti koju želi prikriti, ispaljuje glupost koja ga vodi u propast - pa evo kako ćete vi to izbjeći

Pazite da ne ispadne ovako ...
Pazite da ne ispadne ovako ... (Shutterstock)

Prvi spoj muškarce prilično muči, pa se nerijetko zna dogoditi da ispale neku glupost koja će ih zakopati tako duboko da ih ni arheolozi neće pronaći stoljećima, a što je još važnije, neće više nikad vidjeti zgodnu curu s kojom su tada izašli.

E, ako vam se to dogodilo barem jednom u životu, mora da ste rekli nešto od ovoga:

Hvalisanje na prvom sastanku tipa: Jesi vidjela što vozim? ili nešto još gluplje ... Ni pod koju cijenu, ma koliko vi mislili da će vaše bogatstvo impresionirati.

Idemo sutra u kino? Pitanje je OK, ali ne baš na prvom sastanku, pričekajte barem drugi pa onda krenite sa svojim idejama.

Sviđam li ti se? Bože blagi, ako je izašla s vama, znači da je našla nešto privlačno, ne treba vam valjda sve nacrtati?

S koliko si muškaraca spavala? Ovako glup je rijetko koji muškarac, no nekad se zalomi i takvo pitanje ...

Što radiš večeras? ili Kamo ideš? Ajoj, evo još jednog posesivnog kontrol freaka, misli vaša odabranica i daje petama vjetra brzinom munje

Zašto me nisi nazvala ili odgovorila na poruku? Uff, odmah uvaljivanje osjećaja krivice, a istovremeno dajete do znanja da vam je jaako stalo ... Znači, ni slučajno.

25.03.2016. 21:36:00
http://m.metro-portal.hr/pet-stvari-koje-ne-smijete-reci-zeni-ni-za-zivu-glavu/97196/