objavljeno 15.03.2010. 15:00:00
TAMNA STRANA

Pet crtanih likova koji su sigurno bili na drogama

Koje to opijate koriste neki od naših najdražih animiranih zvijezda? Ukratko, sve

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Wikipedia)

Malo je vjerojatno da se itko ikad zapitao zašto se određeni crtani likovi ponašaju tako kako se ponašaju iako su simptomi bili i više nego očiti. Neke od najvećih crtanih zvijezda, kao i njihove ljudske kolege iz Hollywooda, Bollywooda i tko zna kojih još sve woodova, sigurno su na drogama. I teškima i lakima. A pokazatelja je mnogo:

Scooby Doo i Shaggy - marihuana. Njih dvojica su definitivno opušteni dio ekipe Mystery, Inc.-a. dodajte k tome još i činjenicu da sa sobom uvijek imaju junk-food (poznato je da se nakon marihuane ogladni i obično jede loša hrana), da su paranoični kad je u pitanju manje-više sve te da se vozaju unaokolo u kombiju, lako se da zaključiti da ovi momci 'duvaju' gdje god stignu. Usto, ne zaboravite da u gotovo svakom prizoru kad kombi kreće iza njega ostaje poprilična količina dima (malo je vjerojatno da je od izgaranja goriva) - dečki rokaju po bongu samo tako.

Pero Djetlić - kokain. Hiperbrzi, energični Pero jednostavno je nezadrživ i previše frenetičan da bi predstavljao zdravorazumsko stvorenje na crtanom filmu. Razmislite, nema epizode u kojoj on ne skače od zida do zida, onako buljavih i raširenih očnih zjenica, kao da ima bube u guzici. Pero šmrče -i točka!

Šiljo - ljepilo. Bilo bi nepravedno reći da pati samo od niskog IQ-a. To dokazuju njegove motoričke vještine; svako malo pada na pozadinu, hoda na vrlo neuobičajen način. Ovaj Mickyjev frend definitivno snifa ljepilo ili u najmanju ruku neki lak.

Popaj/Popeye - steroidi. Špinat vas čini jakima? Malo morgen! Dobro, čini, ali ne tako brzo kao što nas Popaj uvjerava. Simptomi upotrebe steroida su nagli porast mišićne mase, povećanje razine agresivnosti i osjećaj nepobjedivosti. Zvuči li vam poznato? Eh, da, još jedan od simptoma je donošenje loših odluka, što bi moglo objasniti činjenicu da je Popaj još uvijek s ne baš tako privlačnom Olivom.

Pepe Le Tvor - Ecstasy. Malo tko je toliko opijen ljubavlju kao Pepe. On voli sve i svakoga. I to vrlo intenzivno. Sve to u kombinaciji s činjenicom da uživa u trljanju rukama po tijelima dama vrlo lako se dolazi do zaključka da je Pepe svojevremeno bio redovit gost podzemne rave scene.

Argumente je teško pobiti. Pokazatelji su jasni. I u animiranom svijetu šmrču, duvaju, puše, uvlače, povlače, razvlače, ubrizgavaju, (nastavi niz)_______. I prije nego počnete s uvredljivim, razočaranim, bezobraznim, 'pro i con' komentarima, imajte na umu da se ovdje radi o zezanciji. A najbolje bi bilo da s nama podijelite ono što ste i sami primjetili kod drugih crtanih likova - dakle, simptome i opijate koje koriste. Razotkrijmo ih sve do jednoga!

15.03.2010. 15:00:00
http://m.metro-portal.hr/pet-crtanih-likova-koji-su-sigurno-bili-na-drogama/35495/