objavljeno 16.01.2020. 20:01:00
SAVJETI :)

Par začina za uspješnu vezu

Duge veze postaju zamorne, to je svima jasno, no zašto i vi ne biste bili među onima koji takve trenutke uspješno prolaze bez problema?

Samo malo domišljatosti...
Samo malo domišljatosti... (Arhiva)

Kada ste posljednji put prekršili pravila? Ako je prošlo puno duže nego što se možete sjetiti, razmislite o ovome: kada prekršite pravila, osjećate se moćno, ali i kao da radite točno ono što želite.

Osjećate se slobodno i ne osjećate se kao da nešto visi nad vama. Zbog toga postoji nešto veliko u kršenju vlastitih pravila.

Zbog kršenja pravila javlja se želja. Čak i ako vas to čini nervoznim, uvijek postoji novo uzbuđenje zbog činjenice da nešto ne biste smjeli raditi.

Baš zbog toga je seksolog Jack Morin uvijek govorio o "kršenju zabrane" kao jednom od temelja želje, piše Mindbodygreen.

Zato se zapitajte kako unijeti prijestupe usred sigurnog i predvidljivog?

Možda znate ishod, ali postoji toliko mnogo načina da se igrate jedno s drugim tijekom dana ili noći.

Stoga, evo vam nekoliko odličnih ideja kako se opustiti i zaboraviti na kruta pravila...

- napustite zabavu ranije i popijte piće na putu prema kući
- preskočite neki događaj u cijelosti i umjesto toga krenite u šetnju ili vožnju biciklom
-ostanite kod kuće nekoliko sati ujutro - učinite nešto što ne biste trebali učiniti jer kršenje pravila i promjena zajedničke rutine dovode do veselja.
- pošaljite zabavne poruke ili tekst. Pričajte o seksu, ali nemojte pričati. Suzdržite se od - direktnog pričanja o seksu. Budite sramežljivi
- igrajte igru u kojoj se prvi put susrećete- prepustite se mašti i prekršite pravila zbog kojih osjećate da vas rutina guši.

I da, možda vam zvuče lagano i bezveze... ali ipak probajte, svidjet će vam se.

16.01.2020. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/par-zacina-za-uspjesnu-vezu/123167/