objavljeno 22.04.2014. 23:01:00
SAVJETI

Par savjeta za fantastičan seks

Sjajan, štoviše, fantastičan seks nije nedostižan, potrebno je malo više volje i malo više razumijevanja i rezultati dolaze sami

Sjajan seks je na dohvat ruke
Sjajan seks je na dohvat ruke (FreeDigitalPhotos)

Sjajan seks je uvijek onaj o kojem razmišljate par sljedećih dana i trudite se zapamtiti sve što ste radili kako bi se taj doživljaj ponovio. No, ako vam ne uspije, nemojte očajavati, jednostavno je bio takav dan.

Zato uvijek treba otvoreno komunicirati o seksu, a najbolji trenuci za to su upravo nakon dobrog seksa. Kad opušteni ležite i još osjećate trnce po tijelu, pitati partnera što bi još volio ili voljela isprobati izazvat će iskren i otvoren odgovor koji inače ne bi mogli dobiti. 

Naravno, i vi recite svoje želje, pa će sljedeći put seks biti možda ne tako dobar, ali barem jednako zanimljiv kad počnete isprobavati. Svaki put nešto novo formula je koja će vaš seksualni život održati zanimljivim i spriječit će upadanje u rutinu. 

Stoga, muškarcima se preporučuje ohrabrivanje partnerice na otkrivanje njenih skrivenih želja i poza koje je oduvijek sanjala isprobati. Ma kako sumanuto zvučale, ne košta vas ništa da ih isprobate, ako ništa drugo dobro ćete se nasmijati, što će vas još više opustiti i napaliti.

Uvod u svaki dobar seks je maženje i ljubljenje. Ne kao predigra, nego kao predigra predigre. Ljubite se kao na prvom spoju ili kao klinci na klupi u parku - dugo, sočno i strastveno. To će dovesti do užarene predigre i fenomenalnog seksa.

22.04.2014. 23:01:00
http://m.metro-portal.hr/par-savjeta-za-fantastican-seks/84526/