objavljeno 24.01.2023. 12:01:00
POSLODAVCI

P&G još jednom na listi najboljih poslodavaca

Najveća svjetska FMCG kompanija ponovno je nagrađena za provođenje izvrsnih HR praksi

Proctor & Gamble
Proctor & Gamble (Arhiva)

Inovativnim i kvalitetnim HR praksama Procter & Gamble ponovno je zadovoljio kriterije nezavisnih HR stručnjaka te tako obnovio titulu nositelja certifikata Poslodavac Partner. Globalna kompanija s uredima u Hrvatskoj je devetu godinu zaredom pokazala da su zaposlenici ključ njihovog uspjeha te da im je njihovo zadovoljstvo od iznimne važnosti.

„Certifikat Poslodavac Partner potvrđuje da naše poslovne prakse i svakodnevno ulaganje u zaposlenike organizaciji donose željene rezultate. Od prvog dana u kompaniji svim zaposlenicima pružamo priliku da pokažu odgovornost, pristupe izazovnim poslovnim zadacima te ponude inovativna rješenja, ali i mogućnost osobnog te profesionalnog razvoja u dinamičnoj okolini za rad. Kontinuirano osluškujemo trendove na tržištu rada te nastavljamo s praksama koje osiguravaju stabilnost organizacije i zadovoljstvo zaposlenika. Priznanja poput Certifikata Poslodavac Partner motivacija su da nastavimo sa zapošljavanjem kvalitetnog kadra te podižemo ljestvicu sebi, ali i drugima u ovoj industriji", rekla je Vedra Regul Erent Ondrušek, voditeljica ljudskih resursa u P&G-u.

Certifikat Poslodavac Partner dodjeljuje SELECTIO Grupa, najveća grupacija za savjetovanje u ljudskim resursima. Prilikom dodjeljivanja ovog certifikata koriste se metodologijom osmišljenom 2005. godine koja se od onda kontinuirano revidira i prilagođava svjetskim trendovima te potrebama zaposlenika.

„Velika je čast ponovno se naći u krugu najboljih hrvatskih poslodavaca. Priznanje Poslodavac Partner od iznimne je važnosti jer je proizašlo iz ocjenjivanja zadovoljstva naših zaposlenika. Ponosni smo što i na lokalnoj razini zaposlenicima pružamo kvalitetu rada kao i u drugim P&G uredima, odnosno zadržali smo kvalitetu rada koja je utkana u srž naše kompanije. Ovo prestižno priznanje nam je samo poticaj da u budućnosti budemo još bolji", rekla je Nikolina Silov Konjevoda, generalna direktorica Procter & Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju.

Danas je Poslodavac Partner proveden u više od 200 organizacija iz preko deset zemalja, a zanimljivo je da su neke organizacije uvrstile certifikat kao ključni pokazatelj uspješnosti HR odjela, čime je on postao puno više od priznanja.

24.01.2023. 12:01:00
http://m.metro-portal.hr/p-and-g-jos-jednom-na-listi-najboljih-poslodavaca/140859/