objavljeno 31.01.2014. 18:29:20
BOKART

Osvojite print na staklu Bokarta po svom dizajnu

Sjajan nagradni natječaj u kojem možete osvojiti genijalan dodatak vašem domu - print na staklu po vlastitom dizajnu

Smislite nešto genijalno :)
Smislite nešto genijalno :) (Bokart)

Print na staklu je najnovija tehnologija koja vam omogućava da u potpunosti izrazite vašu kreativnost i prilagodite izgled stakla vašim željama i prostoru. Print može biti transparentan ako želite osjećaj prozračnosti, neproziran za obloge zidova ili translucentan kada želite neprozirnost ali sa prolazom svjetlosti.

Bokart je pokrenuo nagradni natječaj iz snova - pošaljite fotku svog prostora i projekta koji želite smjestiti u njega i, ako uspijete uvjeriti žiri, vaš će projekt postati stvarnost i uljepšati vam dom.

Pravila nagradnog natječaja pogledajte na stranicama Bokarta OVDJE, a sretni dobitnici bit će izabrani od strane žirija. Kako? Ekipa iz Bokarta kaže:

Bira žiri - Jasminka Kovač (dizajner interijera), Mirena Škarić (dizajner interijera), Daniel Kvesić (projekt manager) će odabrati pet projekata. Kakvih? Maštovitih, zabavnih, realnih, gotovo nemogućih, sentimentalnih ...teško je reći po kojem ključu točno oni biraju, no budite uvjereni da su iskrenog srca i da spavaju snom pravednika. :)-

Stoga, fotkić u ruke i zaposlite maštu!

31.01.2014. 18:29:20
http://m.metro-portal.hr/osvojite-print-na-staklu-bokarta-po-svom-dizajnu/83015/