objavljeno 29.01.2015. 11:22:00
WOW!

Odlična snimka Bigfoota na Floridi

Močvare na Floridi prepune su aligatora dugačkih i preko pet metara, no to nije smetalo Bigfootu u brčkanju ... ili je ovo rad potpunog luđaka?

Brčkanje među aligatorima?
Brčkanje među aligatorima? (Screenshot YouTube)

Bigfoot svako toliko zainteresira javnost kad se pojavi neka snimka, no kako je većina od njih rađena s velike udaljenosti, obično izazivaju sumnju. No, ova je malo drugačija ...

Naime, stanoviti Matt M. poslao je svoju snimku relevantnim YouTube kanalima uz opis događaja koji je i više nego zanimljiv. Tijekom vožnje kanuom kroz Lettuce Lake Park na Floridi u šumi je uočio kretanje i počeo snimati nešto za što je isprva mislio da je medvjed.

No, to se biće kretalo ipak malo drugačije od medvjeda, stalno je bilo uspravno, brčkalo se u vodi i na kraju zaronilo i nestalo.

Kad je Matt izlazio iz parka pokazao je snimku čuvarima koji su rekli da medvjedi u pravilu ne zalaze u močvaru i da ne znaju što je snimio. Sam snimatelj kaže da i dalje nije siguran o čemu se radi, ali kako se radi o močvari prepunoj golemih aligatora, iskreno sumnja da je netko bio toliko lud da se obuče u krzno i roni s njima ...

Pogledajte sami i pokušajte zaključiti o čemu se tu radi:

29.01.2015. 11:22:00
http://m.metro-portal.hr/odlicna-snimka-bigfoota-na-floridi/89842/