objavljeno 06.05.2015. 12:54:00
KIC

Od globalnog zatopljenja do elektronske karbonske valute

U bliskoj budućnosti predviđam brojne pokušaje da se nova karbonska valuta predstavi kao spasonosan odgovor na globalne izazove

Elektronska karbonska valuta?
Elektronska karbonska valuta? (Shutterstock)

Krešimir Mišak poziva na novu tribinu iz ciklusa Preko ruba znanosti: Od globalnog zatopljenja do elektronske karbonske valute u KIC-u u četvrtak, 7. svibnja u 19 sati. 

Planetarna diktatura koju se želi izgraditi trebala bi biti zasnovana na kontroli emisije ugljičnog dioksida tj. na laži da čovjek proizvodi CO2 koji uzrokuje klimatske promjene.

U bliskoj budućnosti predviđam brojne pokušaje da se nova karbonska valuta predstavi kao spasonosan odgovor na globalne izazove, kao što su: smanjenje siromaštva, kontrola populacije, kontrola nad okolišem, globalno zatopljenje i raspodjela energije i ekonomskog bogatstva.

Nasilno implementiranje ideje o globalnom zatopljenju (koja u sebi sadrži ideju da je svatko od nas neprijatelj Planeta i da je trošenje energije neka vrst zločina) odličan je temelj za uvođenje globalne elektroničke valute.

Rekao bih da je namjera uvesti potpuno novu vrst valute, koja će biti globalna i koja će zamijeniti sve papirnate valute i potpuno promijeniti tj. centralizirati ekonomski sustav.
Već ima ime: "karbonska valuta". Karbonska ili ugljična valuta trebala bi biti temelj novom ekonomskom sustavu koji se neće zasnivati na cijeni već na energiji - njenoj proizvodnji i potrošnji.

06.05.2015. 12:54:00
http://m.metro-portal.hr/od-globalnog-zatopljenja-do-elektronske-karbonske-valute/91580/