objavljeno 10.04.2014. 12:55:00
SAM NA SVIJETU

Novi reality Eda Stafforda

U svakoj od šest samostal­nih epizoda, Ed na deset dana odlazi na neku udaljenu lokaciju gdje može izgu­biti život u roku od nekoliko sati

Ed Stafford je umjetnik preživljavanja
Ed Stafford je umjetnik preživljavanja (Discovery Channel)

Ed Stafford poznat je kao čovjek koji uspijeva preživjeti 'bez ičega'. Novi serijal Sam na svijetu s Edom Staffordom na Discovery Channelu se premijerno počinje prikazivati u nedjelju 13. travnja u 22 sata.

U svakoj od šest samostal­nih epizoda, Ed na deset dana odlazi na neku udaljenu lokaciju gdje može izgu­biti život u roku od nekoliko sati. Potpuno je prepušten sam sebi i neće imati nikakvog kontakta s bilo kim iz vanjskog svijeta.

Sve što ima je kamera kojom se snima i par kratkih hlača. Lokacije serijala su zapanjujuće: planine Gran Sa­bana u Venecueli,  opasna delta rijeke Okavango u Bocvani, rumunjski Karpati, zapadna obala Australije i vlažne džungle Bornea.

Ed si je postavio nove izazo­ve da bi vidio ne samo kako može preživjeti, već i kako može ostati u odličnoj mentalnoj i fizičkoj formi nakon što ga ostave potpuno samog u najtežim zami­slivim uvjetima

10.04.2014. 12:55:00
http://m.metro-portal.hr/novi-reality-eda-stafforda/84316/