objavljeno 30.05.2021. 18:01:00
NOVOSTI

Novi Philips 243B9H monitor

Napredna sigurnost na urednom radnom mjestu – Philipsova linija B 243B9H

Novi monitori
Novi monitori (Arhiva)

Oni koji veći dio dana rade uz ekrane, u uredu ili od kuće, imaju specifične zahtjeve za monitore, kako bi im radno vrijeme proteklo što ugodnije i jednostavnije. Philipsovi monitori linije B posebno su dizajnirani da odgovore na te potrebe, pa čak i više, podržavajući tako velik broj profesionalaca koji traže udoban, pouzdan i siguran monitor. Najnoviji 24 inčni Full HD model Philipsovih monitora linije B 243B9H možda je odgovor na njihove zahtjeve.

Snaga USB-C u organiziranju reda

Postoji samo jedan kabel koji može prenositi i napajanje i videosignale na zaslon, a istodobno pridonosi urednom radnom mjestu, a to je priključak USB-C. Predstavljen u novom Philipsovu monitoru 243B9H, priključak USB-C ujedno je jedna od najudobnijih dostupnih tehnologija, nudeći učinkovite i pouzdane postavke koje se lako konfiguriraju i odmah su spremne za uporabu. Tanak i reverzibilan, USB-C omogućuje laku povezanost jednim kabelom za superbrzi prijenos podataka kao i inteligentno i fleksibilno upravljanje napajanjem: signal zaslona i brzi podaci prenose se putem priključka USB-C (zamjenski način DisplayPort) dok napaja i puni prijenosno računalo (USB napajanje) isporučujući do 65 W.

Dizajniran za posao

Te značajke čine novi Philips 243B9H jednostavnim za uporabu. Monitor ima i druge ugrađene značajke za podršku profesionalcima kako bi im radno mjesto ostalo uredno, a neke su od tih značajki ugrađeni stereozvučnici za multimediju i sigurnosna web kamera.

Iako je ovaj monitor dizajniran za razne vrste uporabe, svi profesionalci trebaju monitor koji pruža sigurno i ugodno korisničko iskustvo. Integrirana skočna web kamera sa sustavom Windows HelloTM nudi personaliziranu, pojačanu sigurnost - savršenu za izbjegavanje bilo kakvih potencijalnih hakiranja kamere i gnjavaže s dodatnom opremom. Praktična i diskretna kamera može se izvući i vratiti u okvir monitora prema potrebi za videopoziv.

Web kamera opremljena je naprednim senzorima Windows HelloTM za prepoznavanje lica, što omogućava korisnicima da se prijave biometrijom ili lozinkom, čineći postupak bržim i sigurnijim. I kućni korisnici i profesionalci koji rade s osjetljivim podacima (ili traže malo više privatnosti) cijenit će dodatnu sigurnost koju pruža Philips 243B9H.

Cijeli paket

Philips 243B9H sadržava napredne tehnologije koje ublažavaju napore koje izaziva višesatni rad za monitorom. Njegova IPS ploča koristi naprednu tehnologiju koja pruža iznimno široke kutove gledanja od 178, što omogućuje prikaz zaslona iz bilo kojeg kuta. Usto sadržava i tehnologiju Flicker-free, način rada Low Blue i EasyRead za ugodnije gledanje.

Ovo velikodušno i dosljedno iskustvo gledanja upotpunjuje Philipsov SmartErgoBase, baza monitora koja pruža ergonomsku udobnost u kombinaciji s raspoređivanjem kabela. Prilagođavanje visine, zakretanje, nagib i kut rotacije prilagođeni su korisnicima kako bi postigli maksimalnu udobnost, što može olakšati fizičko naprezanje tijekom dugog radnog dana.

Philipsov monitor 243B9H dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2095 kn.

30.05.2021. 18:01:00
http://m.metro-portal.hr/novi-philips-243b9h-monitor/132346/